rrock'n roll child

torstai 23. lokakuuta 2014

Tell me now what's the answer


 

Moikka!  Viime aikoina on tapahtunu kaikkee kivaa. 
Käytiin viime torstaina perheen kaa vähä shoppailemassa, mulle löytyi uudet ihanan lämpöset legginssit, sukkia ja lapasia. Iskä tarjos meille sit sen jälkee ruuan Pancho Villassa, ei oltu käyty siellä vähää aikaa. Mulla ja siskolla oli maailman hienoimmat hamppariateriat! ...paitsi ettei jaksettu syödä kaikkee.
Viime sunnuntaina käytiin mummilla syömässä, ja kävin siellä ainaki lauantaina vähän auttelemassa ennen kuin lähdin Lost In Musiciin.. Mut oli kyllä hyvää ruokaa :)
Käytiin Janskun kaa kattomassa Olavi Uusivirtaa Metso LIVEssä maanantaina, kuunneltiin haastattelu ja eka kappale, Jenni. Se kappaleen puheosuus oli paras :D Häipättiin sit sen jälkee käymää Kodin ykkösessä ja City Marketissa. Sisko tuli vastaan ja tehtiin bussikierros. Meidän jutut oli aika tasokkaita ja sillee, mun ja Janskun tehtävä on aina nolata sisko ku on vaan mahdollista.. :'D Tuli hieman bussisäätöö mut selvittiin onneks. 
Tällä viikolla  sain olla ekat kolme päivää kotona, koska etsin kuumeisesti työharjoittelupaikkaa. Se sit löytyikin aika pian, tänään pääsin aloittamaan. Ihan mukavasti tää on alkanu.
Sain myöskin ostettuu lipun Marrasraskaaseen! Jesjes, oon nyt niin onnellinen, pääsen näkeen Lost Societyn, Battle Beastin ja Santa Cruzin! Lost Societya ja Battle Beastia en ookkaa nähny South Parkin jälkeen, joten musta on ihan supermahtavaa nähä ne jälleen! Ja Santa Cruzin mä näinkin Lost In Musicissa, mut ootan toki innolla et pääsen senkin taas näkemään! Mut tämmösiä kuulumisia tällä kertaa, vaihdoin muuten uuden bannerin jos satuitte huomaamaan :) Kyllästyin aika nopeesti siihen vanhaan. Ei toi banneri nyt ehkä ammattilaisen tekemältä näytä mut pääasia et ite tykkään. 
Seuraavaan postaukseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti