rrock'n roll child

torstai 2. lokakuuta 2014

There is no dream that you can't make true


Heei! En oo nyt tässä viime aikoina tehny mitään sen kummempaa.. Oon lukenut taas paljon Sweet Valley High - nimistä kirjasarjaa, se on vaan niin älyttömän hyvä ja koukuttava! Pitää taas joku päivä käydä kirjastolla lainaamassa lisää. Kävin kylläkin tässä yks päivä kirjastolla mut en lainannu muuta kun sellasen Metal Evolution -dokumentin. Sen vois varmaan kattoo tässä joku päivä.
En oo vieläkään löytänyt työharjottelupaikkaa.. Nykypäivänä on oikeesti vaikee saada työ/työharjottelupaikkaa. Mut yritän ainakin. Kiinnostais kyllä tietää et mitä ihmettä sit teen jos en löydä koko paikkaa, meillä kun se työharjottelu alkaa syysloman jälkeen ja kestää marraskuulle.
No, ehkä sen näkee sitte. Sain myös yhen ison kouluprojektin tehtyy, jes! Se tuotti välillä vaikeuksia niin  oon nyt niin ilonen ettei mun tarvi enää stressata siitä.
Sunnuntaina oli tylsää niin kävin taas kuvaamassa, noi kaks ekaa kuvaa on joltain muulta päivältä.













Pää lyö nyt tyhjää, en oikein tiiä mitä muuta vois vielä kirjottaa. AINIIN ei oo enää pitkä aika Lost In Musiciin. Jansku lupas lähtee mun mukaan, jee! Parhaat bändit & paras seura, tulee varmasti mahtava ilta :3 En malta oottaa. Voipi olla et meen marraskuussa kattomaan Lost Societya,Battle Beastia ja Santa Cruzia. Ei oo tosin vielä varmaa, riippuu millanen rahatilanne mulla on sit lähempänä kyseistä tapahtumaa. Amaranthee ois kiva käydä kattomassa ens vuoden puolella. Kauhee keikkakuume kokoajan mut ei voi mitää, keikat on rakkaus <3 Aika menee muuten yllättävän nopeesti ku ollaan jo lokakuussa.
Mutta nyt ei tuu mitään muuta asiaa mieleen joten seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti