rrock'n roll child

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Annica Milán & Kimmo Blom, Anssi Kela @ Särkänniemi

Moi! Tuli oltua Särkässä tossa sunnuntaina, ku siellä esiintyi Anssi Kela. Lämppärinä toimi Uuden Musiikin Kilpailussa kisanneet Annica Milán & Kimmo Blom. Oli eka kerta ku näin ne nyt livenä. Vaikka keikka olikin aika lyhyt, niin oli kuitenkin ihan mahtavaa. Oli vaa vähä outoo et musa tuli nauhalta, oon tottunu kuuleen livemusaa silleen et siel lavalla on oikein bändi soittamassa. Jossain kohtaa tuli jotain teknisiä ongelmia, nii saatiin kuulla Good enough a cappella -versiona. Kuulosti silti todella hyvältä! Oli myös mahtavaa kuulla Journeyn Anyway you want it ja Scorpionsin Rock you like a hurricane <3.

Näiden keikan jälkeen tuli nälkä joten kävin ostamassa ranskikset ja selasin kännykkää ajankuluks. Joskus siinä vähän ennen viittä menin seisomaan eturiviin, ja Anssi tulikin ihan ajoissa lavalle bändinsä kaa.
Oli ihan huippu keikka, tuli niin nostalginen fiilis joistakin kappaleista. Mikan faijan bmw, Milla, Nummela, Puistossa, 1972, Karhun elämää (Anssin vanhan yhtyeen kappale), 2080-luvulla (Sannin kappale), Levoton tyttö, Nostalgiaa.. Ai että mitä biisejä <3. Oli mahtavaa laulaa biisien mukana ku aika moni biisi oli kuitenki tuttu. En muute tienny et Tuomas Wäinölä soittaa Anssin bändissä, ollu jo kauankin mukana mut en jostain syystä tienny asiasta nii vähä yllätyin ku huomasin et kukas se siellä... :'D Mut oli ehdottomasti Anssin parhain keikka ikinä!Keikan jälkeen Anssi tuli vielä moikkaamaan faneja, otettiin kiva selfie, kehuin keikkaa ja lähdin onnellisena kotiin.

Kiitos Annica Milán & Kimmo Blom ja Anssi Kela 
hienoista keikoista! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti