rrock'n roll child

perjantai 17. kesäkuuta 2016

South Park Festival 2016 - day 2

Helloou! Nyt oiskin vuorossa sit toinen, ja samalla vika päivä. Eli lauantai. Tällä kertaa myös Kirsi-Mari oli mukana ja oltiin sit häntä vastassa rautatieasemalla. Käytiin Raxissa jonka jälkeen suunnattiin alueelle. Missattiin päivän kaks ekaa esiintyjää, Egokills ja I/O. Se ei kuitenkaa ollu maailmanloppu ku ei ne oo mulle ainakaan niin tärkeitä bändejä. Ja onhan niillä varmasti keikkoja Tampereella, täältähän ne on muutenkin kotoisin. No mut joo, ehdittiin onneks puol kolmeks alueelle ku mä ainaki halusin nähä Thunderstonen. Oli nyt toka kerta ku näin bändin livenä, mut eka kerta ku näin ihan tämmösellä kunnon keikalla. Aiemmin näin ne vaan semiakustisella keikalla. Mut oi että, tän bändin keikka oli aivan huippu! Tuli kuultua jonkin verran uuden albumin biisejä, kuten Through The Pain, Higher ja The Path. <3 Oli myös mahtavaa kuulla vanhempaa tuotantoo kuten esim. Forevermore. Yllätyin et ne soitti sen, yks mun lempibiisejä. Tän bändin live-esiintymisistä saa kyllä hyvän fiiliksen.Seuraavaks oli Blind Channelin vuoro, tsiigattiin sitä vaa vähän aikaa ja mentiin istumaan anniskelualueen puolelle. En tajunnu ottaa siitä bändistä kuvaa mut eipä sillä niin välilä. Keikka kuului kuitenki iha hyvin ja tuli kuultua mm. Darker than black mikä on ehdottomasti bändin parhaimpia biisejä.
Jonkin aikaa istuttuamme lähettiin Kirsi-Marin kaa toiselle anniskelualueelle ja tsiigattiin sieltä Mokoman keikkaa. En ollu nähny Mokomaa todella pitkään aikaan, joten oli tosi jees olla niiden keikalla. Mieleen jäi erityisesti Lunnaat, Kuu saa valtansa auringolta ja Punainen kukko. :D


Siirryttiin vähän ennen vikaa biisiä telttalavan eteen, jonka eessä ei ollukkaan hirveesti porukkaa, joten saatiin ihan hyvät paikat. Loput meidän porukasta oli kans siinä et ei sit tarvinnu lähtee niitä ettimään. Seuraavaks telttalavan valtasi ihana Shiraz Lane. Heti ekan biisin aikana olin jo niin fiiliksissä, oli vaan ihan helvetin hienoo nähä tota bändiä taas. Oli niin energinen show, tuli taas niskat kipeeks :D. Mut on noi kyllä mahtavia jätkiä. <3


Ja sitten taas päälavan eteen. Siellä esiintyi saksalainen Powerwolf. Odotukset tän bändin suhteen oli korkealla, ja bändin liveveto kyllä ylitti odotukset! Niin tarttuvia biisejä ja vähän yleisönhuudatusta. Oli kyllä parasta ku laulaja yritti saada yleisöö laulamaan silleen hienosti ennen yhen biisin alkua ja kaikki lauloi sen ihan päin honkia.. :D Mut erityisesti mieleen jäi biisit Armata Strigoi ja Army of the night. Jos muuten kiinnostaa, niin bändin voi nähä uudestaan Suomessa tossa lokakuun puolella!

Vähän ennen keikan loppua mentiin jo jonottamaan nimmaria Bullet For My Valentinelta. Onneks mentiin hyvissä ajoissa jonottaan, sillä siinä olikin jo aika kiitettävästi väkeä jonottamassa.
<3

Oli kieltämättä aika epätodellista nähdä toi bändi tolleen lähikontaktissa. :3 Yks jäsen puuttui mut hyvä et sentään kolme oli paikalla. Yritin olla jäätymättä siinä niiden eessä, joten sanoin niille "Hi!" ja käteltiin laulajan kaa  <3. Oli aikamoinen fangirlmoment!
Nimmareiden jälkeen rynnättiin äkkiä telttalavalle sillä siellä oli käynnissä Reckless Loven keikka. Onneks ehittiin kattoon niiden keikkaa vielä about 20 minuuttia. Heti ku päästiin sinne telttaan, nii olin taas ihan fiiliksissä, lauloin täysiä mm. On the radion ja Hotin aikana. Oli myös mahtavaa kuulla uuden albumin kappaleita, kuten Scandinavian Girls ja Child Of The Sun. Lavan edusta oli taas täynnä mut nähtiin onneks ihan hyvin lavalle. Tällä bändillä oli kyllä jälleen kerran aivan loistava keikka! <3
Oiskohan se ollu näiden keikan jälkeen ku törmäsin Shiraz Lanen Joeliin? Tais ehkä olla.. :D Kiitin tätä keikasta, otettiin selfie ja halattiin. :3 Sit häippäsin muiden kaa kattoon ruotsalaista Soilworkia, jota ei kuitenkaa kauaa katottu ku piti päästä istumaan. Oli tolla bändillä kuitenki iha jees keikka.
Jonkin aikaa istuttuamme käytiin Kirsi-Marin kaa tsiigaamassa nopeeta Diablon keikkaa. Ei me sit kuitenkaa sitäkää kauaa katottu, mut olihan tänkin bändin keikka ihan jees.


Sit olikin jo illan viimeisen, ja samalla festareiden pääesiintyjän, brittiläisen Bullet For My Valentinen vuoro! Toka rivi kelpasi oikein hyvin, venattiin siinä varmaan tunti ja paleltiin mut se oli sen arvoista!
Bullettien keikka oli jotain ihan uskomatonta. Siis voi härregyyyd mikä fiilis näiden keikalla tuli! Kaikki oli niin messissä ku vaa mahdollista ja tuli kuultua vaikka mitä hienoja biisejä. You Want A Battle (Here's A War), The Last Fight, Tears Don't Fall.. <3 Aaa, oli kyllä niin mahtava lopetus tän vuoden South Parkille, ei voi muuta sanoa!Onneks noi liekit lämmitti vähän :3
Keikan jälkeen en meinannu tuntee mun jalkoja ja olin niin jäässä ja paikat ihan jumissa vähän niiku perjantainakin. Ei ollu kauheen hyvä festarisää mut onneks selvittiin hengissä!
Suunnatiin vielä mäkkiin ku tuli nälkä, ja sen jälkeen eksyttiin Amadeukseen. Se oli aika täynnä mut löydettiin sentää istumapaikat. Siellä tuli oltua valomerkkiin asti ja bongattiin Jarkko Ahola, jonka kanssa otettiin tottakai selfie. Parasta oli myös Jarkon hali ja Jarkon sanat "Pidä kivaa!" Äh, miks sen pitää olla niin ihana?

Oli todella onnistunut festariviikonloppu, kiitos ihan mielettömästi myös lauantain bändeille! <3
Kiitos myös tottakai loistavalle seuralle! :)
Ens vuonna todellakin uudestaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti