rrock'n roll child

torstai 9. kesäkuuta 2016

Rust N' Rage @ Amadeus Music Bar

Moro! Rust N' Rage esiintyi eilen tossa Amadeuksessa. Heti ku kuulin et se bändi esiintyy siellä nii eipä tarvinnu ees kahta kertaa miettiä lähenkö. Ei tota bändiä kuitenkaa nyt kauheen useesti nää Tampereella päin.
Olin paikan päällä jo joskus kasilta vaikka itse keikka alkoikin vasta kympiltä. Tampereen Hanna oliki siellä jo istumassa ja oli varannu meille hyvät paikat siitä sohvalta. Bändin jätkätki oli jo paikalla, niillä oli siinä jotain soundcheckiä ja sillee. Jossain kohtaa iltaa kävin pyytämässä jätkiltä kuvat ja sainki sellaset.
Kympin aikoihin jätkät sitte alotti ja baariin oli tullu enemmän väkeä. Nähtiin kuitenkin iha suht hyvin lavalle, mut kävin kuitenki ottamassa vähän lähempääkin kuvia. Keikka oli ihan mieletön, tuli kuultua taas niin täydellistä livemusaa että! <3






Keikan jälkeen tuli juteltua ainaki Vincelle ja sain jopa halin. :3 Puhuttiin jotain settilistasta ja lupasin tulla heidän seuraavalle Tampereen keikalle. Kiittelin keikasta ja sain vielä joltain bändin jäbältä settilistan.



Kiitos Rust N' Rage aivan upeasta keikasta!
Kiitos taas Hannalle seurasta :3

Psst. Rust N' Ragen voi nähdä seuraavan kerran Tampereella Jack The Roosterissa 17.9. joten sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti