rrock'n roll child

tiistai 14. kesäkuuta 2016

South Park Festival 2016 - day 1

Moi! South Park oli tossa viime viikonloppuna, ja tuntuu et se meni liian nopeasti. Ne kaks päivää oli kyllä silti ihan huikeita. Aattelin kertoo taas kahdessa eri osassa näistä päivistä, niin on mukavampi lukea. So here we go!

Elikkäs eka päivä, perjantai. Meille tuli vähän kiire ku Iltsu ja Ella oli myöhässä, käytiin pikaisesti Hesessä koska siellä nyt on paljon halvempi syödä ku alueella. Iltsun kaveri Aksu liittyi sit meidän seuraan Hesessä, ja jatkettiin siitä yhessä matkaa alueelle. Ehdittiin onneks näkeen vielä vähän päivän ekaa bändiä Temple Ballsia joka oli alottanu kolmen jälkeen. Ehdittiin kuulemaan ainaki Six Ways To Sunday <3. Vaikka ehittiinkin näkeen tota bändiä ehkä sen parin kappaleen verran, nii oli kuitenki mahtava nähä tota bändiä pitkästä aikaa!

Seuraavaks telttalavan otti haltuun Santa Cruz, jonka aikataulua oltiin vähän aikaistettu mut ei se ainakaa meitä haitannu! Päästiin iha hyville paikoille, ja ite olin ihan fiiliksissä jo ekan biisin aikana. Viime Cruzien keikasta oli jo jonkin verran aikaa et olihan niitä tullu jo kova ikävä. Niskat tuli ainaki kipeeks, mut se on varmaa iha hyvä merkki siitä et sentään nautin keikasta, haha. Oli kyllä aivan täydellinen keikka, tuli kuultua niin vanhan kuin uudenkin levyn biisejä. Ja tottakai uusin sinkku, Skydiving without a parachute <3. Ai että.

Seuraavaks siirryttiin taas päälavan eteen kun siellä esiintyi Battle Beast. Oon nähny bändin laulajaa Nooraa jo ties kui monta kertaa, mut tätä sen bändiä en oo päässy näkeen niin paljoo. Viimeks taisin nähä bändin joskus vuonna 2014, että joo olihan siitä viime keikasta hieman aikaa.. :D Mut oli kyllä mahtavaa nähä kyseinen bändi pitkästä aikaa, tuli kuultua tuttuja biisejä ja tuli nähtyä maailman nopein kaljanjuoja ;D. Nooralla oli hienot meikit. Oon varmaan sanonu tästä jo monta kertaa, mut siis voi härregyyd sen ääni! <3
Seuraavaks siirryttiin taas telttalavalle, jossa esiintyi Ember Falls. Pääsin jopa hetkeks eturiviin, jee. Ei kylläkään kauaa tsiigattu bändiä ku haluttiin mennä hetkeks istuun anniskelualueen puolelle. Jalat tuli kieltämättä aika nopeeta kipeeks siitä seisomisesta, joten oli iha mukavaa istua välillä. Ember Fallsin keikka kuului kyllä hyvin ja tuli kuultua mm. Shut down with me :3.


Sit otettiin suunnaks päälava ku Amorphis esiintyi siellä. Olipa ihanaa nähä totakin bändiä taas, tuli kuultua jonkin verran uuden albumin biisejä mitkä toimi erittäin hyvin livenä! Tuli kuultua myös vanhempaa tuotantoo, kuten House of sleep ja Silver bride <3. Niin ihania biisejä.

Sitten taas back to telttalava koska Lost Society! Ei nähty kauheen hyvin lavalle ja kuvista ei tullu kyllä yhtään hyvälaatusia mut ei voi mitään. Oli kyllä mahtava keikka tälläkin bändillä, niskat tuli uudestaan kipeeks mut kuuluu asiaan :D. NWL oli ihan huikeeta kuulla taas livenä, ehdottomasti bändin parhaimpia biisejä.


Kivoja noi pallot XD.
Sit suunnattiin taas päälavalle ku siellä soitti sveitsiläinen Triptykon. Ei kylläkään katottu niiden keikkaa kovin kauaa, ku haluttiin päästä taas istumaan. Ei tullu tunnistettua oikeen mitään biisiä mitä toi bändi soitti. Oli kuitenki ihan ok.
Seuraavaks olikin Stam1nan vuoro! Oli kyllä taas sen verran porukkaa ettei tullu nähtyä kauheen hyvin lavalle. Tuli kuultua jonkin verran uuden albumin biisejä, erityisesti Pala palalta jäi mieleen. Oli kyllä hyvä keikka!


Sit olikin jo päivän pääesiintyjän, USA:sta kotoisin olevan Slayerin vuoro! Lavan edusta olikin jo kivan täynnä mut nähtiin silti ihan hyvin lavalle. Oli jotenkin epätodellista nähä toi bändi livenä, onhan se nyt aika legenda. Tuli kuultua muutama tuttu biisi, mut Raining blood oli kyllä ehdottomasti paras! Siinä oli pystyssä hieno pitti, täytyi pitää vähä turvaväliä etten ois saanu turpaani :D. Oli kyllä pirun kova keikka!

ISO KIITOS perjantain esiintyjille! <3 
Oli aivan parasta! 

Tokasta päivästä tulossa postausta ehkä vielä tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti