rrock'n roll child

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Dust into diamonds



Lovex is back ! <3 Bändiltä tuli vähä aika sit uus biisi, Dust into diamonds. Eilen kyseisestä biisistä ilmestyi musavideo. Musavideo on kyl hieno, mut itse biisi on vielä hienompi. Rakastuin tohon biisiin jo heti ekalla kuuntelukerralla. <3 Veikkaan etten tuu kyllästymään tähän biisiin ikinä! Kuunnelkaas ihmeessä. Ja kyseinen bändi esiintyy 23.7. Tampereen Keskustorilla, sinne siis!

Muutenki tässä viime aikoina on ollu tosi jees fiilis. Tiistaina oli valmistujaiset, joten nyt ois opiskelut vihdoin ohi. En ois ikinä uskonu et selviin näistä kolmesta vuodesta. Opiskelun lopettaminen oli jo lähellä, mut en sittenkään luovuttanu. Onneks en luovuttanu, vaan jatkoin loppuun asti. Oon kyllä niin tyytyväinen.

Niin ihana valmistujaislahja <3
Mitähän muuta oonkaan tehny viime aikoina? Tosiaan, tossa yks lauantai grillattiin ekan kerran tänä kesänä. Oli vaikka mitä hyvää tarjolla. Samana päivänä paistoi myös ihana ilta-aurinko.



Lisäks oon käyny taas kuvailemassa luontoa. Se nyt vaan on parasta.









Oon myös käyny liikaa kaupungilla, varmaan eniten siskon kaa :D. Ollaan istuttu kahviossa ja kyylätty ihmisiä. Eilen tapasin Janskua ja käytiin Laikunlavalla tsiigaamassa ainaki Drearyym! Oli muuten kova. Oli myös parasta istua vaa Koskenrannassa nauttimassa ihanasta ilmasta smoothieta juoden.


Tämmösiä kuulumisia nyt tällä kertaa. Ens viikolla onkin kesän ekat festarit, ei malta oottaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti