rrock'n roll child

tiistai 6. syyskuuta 2016

Kesän päättäjäiset @ Särkänniemi

Moi! Viime lauantaina olikin jo kesän päättäjäiset Särkänniemessä. Tulin paikan päälle suurinpiirtein niihin aikoihin kun eka esiintyjä Portion Boys aloitti. Olin ihan nevahööd koko yhtyeestä mut päätin kuitenkin tsekata näiden keikan, mikä olikin yllättävän hyvä! Ei ollenkaa huono vaikken ihan ton tyyppistä musaa kuuntele. Näin Eeron jonka kaa katottiin keikka loppuun asti, tais olla vikan biisin vuoro ku ne pyysi ihmisiä lavalle tanssimaan. En ite kehdannu mennä mut olihan siellä nyt muutama ihminen tanssimassa. Ihan siistii kyllä et artistit huomioi faneja tolleen!






Keikan jälkeen käytiin lavan takana missä nähtiin Portion Boysin jäbät ja otettiin kuvat. Sen jälkeen törmättiin Pauliinaan ja Soileen. Käytiin Puistopuodissa ostamassa jäähilejuomat ja kunhan seistiin vähän aikaa siinä katoksen alla kun satoi jonkin verran. Viideltä aloitti Olli Lindholm & West Coast Boys, joten mentiin siitä Eeron ja Pauliinan kaa lavan eteen vaikka sillon satoi vielä. Ei kuitenkaan annettu sateen haitata vaan nautittiin keikasta! Luulin eka et Olli ois laulanu jotain muuta ku Yön biisejä, mut kuulostihan ne hyviltä, tuli kuultua mm. Vie mut minne vaan, Likaiset legendat, Ihmisen poika, Minne tuulet vie, Rakkaus on lumivalkoinen... Aikalailla sama setti mikä Yöllä oli aiemmin Särkässä, ku niillä oli siellä joskus kesäkuussa keikka jos oikein muistan. Mut oli ihan jees keikka! Keikan jälkeen käytiin taas lavan takana ja napattiin kuvat Ollin kaa :D. 







Seuraavaan esiintyjään oli vielä aikaa, joten taidettiin siinä vaiheessa käydä syömässä jotain pientä. Eero kävi myös laitteissa ku sillä oli ranneke ja kierreltiin ympäri aluetta. Joskus siinä seiskan maissa mentiin takas lavan eteen ku Aikakone aloitti. Olipa muuten siistiä nähä toi bändi, sillähän on oikein hyviä ysärihittejä! Neiti Groove, Odota, Alla vaahterapuun ja Keltainen oli parhaat biisit mitä ne soitti. 





Keikan jälkeen käytiin taas lavan takana, mut sillon taisin ottaa kuvan Janne Kokkosen kaa, joka soittaa Jonne Aaronin yhtyeessä :3. On soittanut myös joskus Negativessa, tunnettiin sillon paremmin nimellä Mr. Snack. Oli ihan mahtavaa tavata Janne pitkästä aikaa! Jonnekin ilmestyi siihen jonkin ajan kuluttua, mut sillä oli kiire joten ei vielä sillon ehitty jutteleen. Mentiin siitä sit lavan eteen ja olin niiiin innoissani siitä et pääsisin pitkästä aikaa nauttimaan Jonnen keikasta. Toka rivi kelpasi ja Jonne tuli bändeineen ihan ajoissa lavalle. Yleisössä oli aikamoinen hurmos ja ite huusin niin kovaa ku ääntä vaan lähti! Tiesin jokaisen biisin mikä tuli ja lauloin ja heiluin ja nautin vaan joka hetkestä! Tuli kuultua vaikka mitä hienoja biisejä, kuten Yksin, Risteyksessä, Rooma, Ota mut, Kirosanoja, Taivas itkee hiljaa.. Toi keikka oli pelkkää rakkautta ja heittämällä Jonnen paras keikka ikinä!! <3












Keikan jälkeen alkoi ilotulitus joka oli myös ihan huikee.



Rakettien jälkeen rynnättiin äkkiä lavan taakse ja ooteltiin siinä et Jonne tulis moikkaamaan. Alue oltais jo suljettu kympiltä mut siinä me vaan sitkeesti ooteltiin Jonnea :D. Vihdoin Jonne tuli, otettiin kuvat ja onnittelin Jonnea ku sillä oli tiistaina synttärit. Oli niin ihanaa nähä Jonnea pitkästä aikaa tolleen kasvotusten, siis se vaan on yks mun suurimmista idoleista ikinä! <3 Siinä oli myös muutama muu Jonnen bändistä, otin kuvan basistin kaa jolta sain myös ruusun! Ihana :3.

Ruusu jonka sain basistilta ;3

Oli aivan mahtavat päättärit!

Kiitos esiintyjille, erityisesti Jonnelle! <3 Kiitos Eerolle ja Pauliinalle seurasta! Kiitos Särkänniemi tästä kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti