rrock'n roll child

torstai 22. syyskuuta 2016

KIIRAROCK 2016

Moi! Viime viikonloppuna oli kauan odotettu Kiirarock, semmonen parin päivän festari Tampereen Jack The Roosterissa. Sehän alkoi jo perjantaina, mut ostettiin kavereiden kaa liput vasta lauantaille, ku sillon oli enemmän sellasia bändejä mistä me digataan. Ennen Roosteriin menoa istuttiin Koskenrannassa Iltsun kaa kera hyvän juotavan, Roosteriin kun päästiin niin näytettiin liput, heitettiin takit narikkaan ja suunnattiin heti tiskille. Sieltä sit mentiin vakkaripaikoille ja tsiigattiin The Alleyway Wolves joka aloittikin melko pian. Oli nyt toka kerta ku näin kyseisen bändin livenä, oli ihan jees keikka vaikken tienny ku vaa yhen biisin. On kuitenkin näkemisen arvoinen bändi.


Seuraavaks lavan otti haltuun Rust N' Rage, jonka taisin nähä viimeks kesäkuussa. Oisko ollu ny kolmas kerta ku näin livenä. Ei voi muuta sanoo ku et voi jestas mikä keikka! Näiden keikoilta ei ikinä puutu energiaa! Tuli kuultua jopa uus biisi jonka nimee en nyt satu muistamaan. Ja ne oli lisänny Locked And Loaded -biisin takas settilistaan ku olin pyytäny aiemmin, kiitti jäbät! :D Se on kyl ihan mahtava livenä. Tää oli yks bändin parhaimpia keikkoja ikinä! Bändin voi muuten nähä seuraavaks Tampereella 7.10. Dog's Homessa, sinne siis! 

Keikan jälkeen otin kuvat Rust N' Ragen Eeron ja Joelin kaa ja kiittelin keikasta. Eksyttiin Iltsun kaa tiskille jonka luona nähtiin Rust N' Ragen Vinsentti, otettiin kuvat ja kiitin vielä tätäkin keikasta.
Törmättiin siinä muutamaan kaveriin joiden kaa mentiin eturiviin oottamaan Smokin' Acesia lavalle. Taisin nähä sen viimeks tammikuussa, joten oli todella mahtavaa nähä bändiä pitkästä aikaa! Ja oli nyt toka kerta ku näin livenä.Tuli kuultua vaikka mitä hienoja biisejä mut erityisesti mieleen jäi The Underdog ja You Take My Breath Away. :3 Tunnelma oli ainakin ihan katossa!

Seuraavaks olikin illan, ja samalla koko festareiden pääesiintyjän Shiraz Lanen vuoro. Tosin mun oli pakko lähtee kesken keikan ettimään pari tärkeetä jutskaa mitkä olin jotenki onnistunu hukkaamaan aiemmin ja ne oli just sillä hetkellä aivan pakko löytää.. Siinä meni jonkin aikaa mut löysin ne vihdoin narikasta josta sit kiitollisena nappasin ne talteen.. Et joo, sen takia toi keikka meni vähä ohi, mut onneks sentään vähän aikaa ehin siitä nauttimaan. Mut siis faktahan on se, et Shiraz Lane toimii aina livenä! <3 Bändi muuten esiintyy Santa Cruzin kaa Tampereen Pakkahuoneella 26.11. Sitä ei kannata missata! Ja tää oli muuten jo kuudes kerta ku näin Shirazit livenä.Ei voi muuta sanoo ku et vitsi mikä ilta, oli kyllä mahtavaa.

Kiitos ihan mahtaville bändeille! <3

Kiitos myös huippuseuralle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti