rrock'n roll child

maanantai 26. syyskuuta 2016

You just rise up and believe

Brother Firetribe - Taste Of A Champion

Heii! Kiirarockin jälkeen on tapahtunu vähän kaikenlaista. Ollaan käyty Janskun kaa parikin kertaa Pyynikin näkötornilla, on tullu käytyä myös ruokatorilla ja kunhan vaan ollaan kierretty ympäri Tamperetta. Tollaset päivät on just kivoja ku voi tehdä kaikkee ihan extemporesti parhaassa seurassa.


Näkötornin maisemat <3

Rosendahl
Hämeenpuiston ruokatori. Ostin sieltä tollasta karkkia :)

Härmälänranta ja Arboretum
Nimppareita on myös tullu vietettyä, sain vähän rahaa ja muutamia muita kivoja juttuja. :3

Koko perheeltä tommonen kortti, vähä herkkuja ja tollasia kivoja nenäliinoja :D. Äiti osti myös yhen paidan mut se ei nyt tullu kuvaan.. 

Iskä osti erivärisiä ruusuja :3. Toisessa kuvassa mummilta saatuja ruusuja.
Noiden lisäks sain siskolta hajuvettä ja karkkia mut unohdin jostain syystä ottaa niistä kuvat.

Viime perjantaina tuli oltua Rokkibaari Bändärissä Noora Louhimon & Samuli Erkkilän keikalla. Keikkaseurana ihanat Sanni ja Jaakko, joiden kaa oon menossa myös Battle Beastin keikalle Lahteen ens kuussa, ei malta oottaa! Ostin sinne lipun just eilen. Mut Noora & Samuli heitti taas ihan helkkarin hienon keikan, tuli kuultua niin paljon tuttuja biisejä joiden mukana tuli vähän laulettua. Nooran ääntä saa aina vaan ihmetellä! Keikan jälkeen sain Nooralta nimmarin ja otettiin myös kuva. Kiitos Nooralle & Samulille upeesta keikasta!


Lauantaina käytiin siskon kaa kaupungissa, Lindexiltä löytyi uus nahkatakki joka onkin ollu jo kovassa käytössä. Eilen kävin sit tosiaan ostamassa lipun sinne Battle Beastin Lahden keikalle, tuli samalla hengailtua Janskun kaa. Käytiin Pyynikin näkötornilla syömässä munkit ja löysin Cybershopista sellaset siistit siirtotatskat Halloween-juhliin, jos aiotaan pitää sellaset. Löysin myös ranneketjun. Unohdin ottaa niistä kuvat mut ehkä näytän niitä joskus myöhemmin jossain postauksessa.

Mut tämmösiä kuulumisia nyt tällä kertaa, torstaina pääsee taas keikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti