rrock'n roll child

tiistai 13. syyskuuta 2016

The 69 Eyes + Black Royal @ Klubi

Hei! Viime perjantaina oli kauan odotettu The 69 Eyesin keikka Tampereen Klubilla. Ovet aukes kasilta ja me oltiinkin Nokian Hannan kaa ekojen joukossa jotka pääsi sisälle. Näytettiin liput ja henkkarit, kävin heittämässä takin narikkaan ja suunnattiin hakemaan jotain juotavaa. Pakolliset vessaselfiet ja kunhan hengailtiin jossain pöydässä ennen lämppäribändiä. Klo 21 tamperelainen Black Royal kapusi lavalle, en ollu aiemmin kuullu koko yhtyeestä. Meinattiin eka istua bändin aikana mut sit lopulta löydettiin ittemme sieltä lavan eestä. Jotkut siinä pisti oikein moshaten mut ite säästelin energiaa itse pääesiintyjälle. Oli kuitenkin ihan jees keikka! Ehkä tota bändiä vois käydä joskus uudestaankin kattomassa.


Black Royalin jälkeen väkeä oli tullu huomattavasti lisää. Sanni liittyi meidän seuraan ja alettiin oottamaan The 69 Eyesia lavalle. Oltiin niin fiiliksissä siitä et päästään pian näkemään toi bändi pitkästä aikaa. Viime keikasta meinaan oli aivan helkkarin pitkä aika, jotain kolme vuotta ainakin.
Odotus palkittiin, bändi ei tuottanut todellakaan pettymystä! Keikka oli jotain ihan käsittämätöntä. Paljon tuttuja biisejä, niin uusia kuin vanhojakin. Dolce Vita, Jet Fighter Plane, Tonight, The Chair, Never Say Die, Feel Berlin, Lost Boys.... <3 Rakastan! Oli ihanaa nauttia keikasta, oli ehdottomasti bändin parhaimpia keikkoja ikinä! Pahoittelen kuvien laatua...


Keikan jälkeen jäätiin ootteleen jos bändin jäsenet ois tullu moikkaamaan. Nähtiin Bazie ja Timo-Timo joiden kaa otettiin kuvat ja kiitin heitä myös keikasta. Ei nähty Jyrkiä, Jussia tai Archzieta, mut pääasia et nähtiin ees jotkut ;3. Oli ihan mahtava ilta!

Klubin valot.


Kiitos Black Royal hyvästä keikasta! 
Kiitos The 69 Eyes IHANASTA keikasta! <3

Kiitos myös keikkaseuralle! :)  

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi :) No säästettiin jotain seuraavaan kertaankin, ens kerralla jätkät ei karkaa XD

    VastaaPoista