rrock'n roll child

maanantai 8. toukokuuta 2017

10 ASIAA MITÄ EN YMMÄRRÄ FACEBOOKISSA

Moi!
Facebookista löytyy aina jotain mikä pistää ärsyttämään tai jota ei vaan ymmärrä. Aattelin vähän listata asioita mitä en ite ymmärrä. En tarkota et kaikki tekis näin, nää on sellasia mitä oon välillä huomannu joidenkin ihmisten tekevän. Kommentoikaa jos tästä mun listasta löytyy jotain samaa mitä ette itekkään ymmärrä, tai heittäkää kommentteihin lisää asioita mitä ette tajua Facebookissa.

So here we go!


1. Se, kun joku laittaa esim. ”***** mitä paskaa taas :((” ja sit joku tulee kysyyn: ”kerro rakas mikä on?? <3” ja sit se vastaa: ”en voi kertoa” tai ”kerron chatis” (yleensä tämä)….ei, en vaan tajua et miks ees pitää laittaa mitään jos sitä ongelmaa ei voi kirjoittaa kaikkien nähtäville.

2. Se, kun esim. lemmikinomistajat laittaa jatkuvasti kuvia tai tilapäivityksiä niistä lemmikeistään. Esim. ”Meidän Musti ottaa rennosti” ”No nyt se ottaa taas rennosti” ”Kattokaa ny miten söpö se on!!!” Onhan meilläkin marsu mut en todellakaan spämmää siitä kokoajan jotain. Tai en ylipäätään ymmärrä miks ihmiset spämmää samasta asiasta tyyliin saman päivän aikana.

3. Se, kun jotkut ei osaa/viitsi kirjottaa oikein. Sitä tekstiä ois paljon helpompi lukea jos siinä ois pilkut, pisteet yms. Ja ois hyvä jos ne yhdyssanatkin osattais. Esimerkki: ”olin tänää kaupas ostin paprikaa kurkkua tomaattia ja parsa kaalia sit kävin kampaajal ja sain uuden hius värin.” No tää kyllä pätee muuallakin ku vaa Facebookissa.

4. Se, kun pariskunnat laittaa toistensa seinille: ”Rakastan sua, olet kaikkeni <3<3<33” Tai sitten se, kun ne laittaa JOKAISEEN kuvaan: ”Ihana rakas pupu puspus <3<3” Siis....miksi?!

5. Se, kun jollakin on nimenä tyyliin joku: ”Kaali Laatikko” tai joku vastaava. Se on jotenki noloo. Mulla oli joskus sellanen ns. ”taiteilijanimi” jota aloin jossain vaiheessa häpeemään ja vaihdoin tilalle ekan ja toisen nimen. Siis mieluummin käytän niitä, jos en halua kaikkien tietävän mun sukunimee. Sut löytää helpommin Facebookista jos tilalla on joku normaalimpi nimi.

6. Se, kun jotkut jakaa niiden testituloksia USEIN. Ei mua haittaa jos välillä jakaa mut sit ku menee kattoo niiden seinää nii se on täynnä pelkkiä testituloksia. Ja sit ne testit on jotain tämmösiä: ”Mikä vihannes olet?”, ”Ketkä surevat jos kuolisit?” tai ”Kuka on ihastunut sinuun?” Siis ihan tyhmiä mun mielestä.

7. Se, kun esim. jossain musaryhmässä, jossa nimenomaan JAETAAN MUSAA ja sit jotkut tulee sinne kertoon elämäntarinaansa tai yrittää jotenki muuten hakee huomiota. Musta on vähä tyhmää et ku jossai ryhmässä on tarkoitus jakaa jotain ryhmään kuuluvaa sisältöä ja sit jotkut tulee sinne hakeen huomiota ja sit kaikki on silleen ”Voi sinua raukkaa” tai vastaavaa.. Itseasias tiedän yhen ryhmän missä ihmiset vaa valittaa omista asioistaan täysin randomeille.. Menee pian maku koko ryhmään ku siellä ei muuta osata. Ja vähän noihin ryhmiin liittyen, se kun jotkut ei osaa lukea sääntöjä. Kuvitellaan et kyseessä on joku rock-musiikille suunnattu ryhmä ja sit joku tulee heittään sinne vaikka JVG:n musaa... o_o Tai sit ei muuten vaa osata käyttäytyy. Ryhmissä on myös se ärsyttävää et ku niitä muita julkasuja ei vilkasta ollenkaa, ja sit kaikki jakaa sinne saman asian.. Argh!

8. Pelipyynnöt. Tarviiko ees perustella?

9. Se, kun joku lisää kuvan ja siinä käydään tämmönen keskustelu:
- Kaunis oot!
- Enkä oo, sä oot!
- Eikun sinä!
- Sinäpäs!
Ja sit se vaa jatkuu...

10. ”Kopioi tää nii ihastuksesi pussaa sinua huomenna” ...Eiks toi oo vähä niiku so last season? :D Enkä muutenkaa ymmärrä miten jotkut voi uskoa tohon. Tai ylipäätään jotkut kiertoviestit.

Siinä nyt oli joitakin asioita mitä tuli mieleen. Ei mulla muuta, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti