rrock'n roll child

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Upea kesäpäivä

Moi!
Vietettiin eilen ryhmän ja erään toisenkin ryhmän kanssa päivä maaseudulla Kämmenniemen lähellä. En ollu aiemmin käyny kyseisessä paikassa mut olin kuullu siitä pelkkää hyvää.
Matkaan lähdettiin autolla, siinä joskus vähän ysin jälkeen aamusta ja olipa ihanaa vaan istua siinä pelkääjänpaikalla maisemia katsellen. Varsinkin sillon, kun maisemat alkoi näyttää siltä et oltiin landella nii huhhu. Viihdyn enemmän kaupungissa mut rakastan myös landea vaikka siellä tuleekin harvoin käytyä. Oltiin perillä kympin maissa ja päästiinkin heti syömään aamupalaa.

Matkalta

Aamupala


Aamiaisen jälkeen sai tehdä koko päivän mitä lystäsi, kunhan nyt edes keksi jotain tekemistä. Jotkut pelasi norsupalloa, mölkkyä tai heitteli tikkaa. Tai sitten muuten vaan jotkut istui siinä pihassa, olihan sentään aivan mahtava ilma! Pärjäsi hyvin ilman takkia. Itse kävin kuvailemassa vähän kaikkialla ja seikkailin päätalossa. Oli kyllä kivaa! 


Myöhemmin oli lounas. Siis vaikken kauheesti tykkää lihakeitosta, nii silti jotenki toi keittäjän laittama keitto oli jopa ihan hyvää!

Lounas
Lounaan jälkeen muutama oli lähdössä kävelylle, ja päätin lähteä heidän mukaan. Se oli semmonen mukavan pituinen lenkki, kyllä siinä ilmassa kelpasi liikkua enemmän ja kattella luontoa.


Lenkin jälkeen vaan istuttiin porukalla pihassa, jotkut jopa kävi uimassa. Paistettiin makkaraa, mut en jaksanu syödä, ku tarjolla oli vielä pullaa ja sämpylää, nam. Lähdettiin sieltä joskus ennen kolmea, ja oltiin kaupungissa siinä ennen neljää. Tää oli kyllä niin ihana irtiotto arjesta.

Onneks pääsen tuonne taas ens kuussa ku ollaan siellä pari yötä. Sitä ootellessa, rakastuin meinaan tohon paikkaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti