rrock'n roll child

perjantai 19. toukokuuta 2017

Aitoo-festarit 2017

Moi!
Normaalisti olisin näin perjantai-iltana jossain ulkona kavereiden kanssa, mutta tällä kertaa oli pakko jäädä kotiin. Huomenna on nimittäin Likkojen lenkki, joten se tietää aikaista herätystä. Lupaan toki kertoa siitäkin blogin puolelle sitten myöhemmin. Mutta nyt itse postauksen aiheeseen.
Eilen siis oli pienet festarit tuolla Aitoossa päin, jonne mentiin ryhmän kaa. Kokoonnuttiin aamu ysin maissa, ja lähdettiin meidän söpöllä pikkubussilla matkaan siinä puoli kympin pintaan. Paikan päällä oltiin vähän yli puoli yhentoista jälkeen, joten missattiin vähäsen Rudi Rokin keikkaa. Hän on siis suomalainen stand up-koomikko ja beatboxaaja. Ennen ku mentiin tsekkaamaan tän keikkaa, nii jumpattiin vähäsen ku siinä oli sellanen piste et sai jumpata ja sen jälkeen sai itelleen pinssin. Olihan se ihan kiva aamujumppa :D. Sit tosiaan mentiin lähemmäs lavaa ku Rudi Rokilla oli vielä esiintymisaikaa jäljellä. Emmä kyllä enää muista mistä kaikesta se puhui, mut ainakin sillon suurin osa nauroi ja taputti innoissaan. Beatboxaajana hän on kyllä törkeen hyvä, osaispa itekkin!

Rudi Rok (toi kalju). 


Seuraavaan esiintyjään oli vielä aikaa, joten käytiin sillä aikaa syömässä. Siellä oli riisiä ja jauhelihakastiketta. Ihan täyttävää kyllä vaikken riisistä pahemmin tykkää. Siinä ruokapaikassa oli sen verran täyttä ettei mahduttu sinne, joten keittäjä johdatti meidät yhen salin puolelle, jossa myös Rudi Rok oli syömässä, se siinä samalla vähän viihdytti meitä erilaisilla äänillä :D. Yritä siinä nyt syödä ku joku yrittää naurattaa takana. Sieltä oli myös hyvä näköyhteys lavalle minne oltiin jo roudattu Rockwallin kamat. Eli kai me tavallaan oltiin syömässä bäkkärillä, haha. Syötyäni häippäsin sinne salin etuosaan, eturivin penkille tottakai. Rockwallin jätkät tuli saliin ja Valtteri moikkasi heti! Lähempänä bändin keikkaa sinne kertyi muitakin ihmisiä, penkit täyttyi nopeasti ja luulen et sali oli aika tupaten täynnä, vaikken kattonukkaa taakseni. Metelistä päätellen se kuulosti aika täydeltä. :D Aattelin eka et oisin istunu koko keikan siinä penkissä, mut sitten ku bändi tuli lavalle nii suurin osa ihmisistä syöksyi heti lavan eteen. Päätin sit itekkin mennä ihan lavan eteen, ja siinä mä sit olinkin koko sen tunnin mitä bändi soitti. En ois kuitenkaa nähny siitä penkiltä mitään koska no, harvoin sitä ihmisten päiden läpi näkee mitään. :D Pakko sanoo et tää oli kyllä yks bändin parhaimpia keikkoja ikinä! Tuli kuultua vaikka mitä hienoja biisejä, mm. uus sinkku Puutuun, Täydellinen, , Tähtien alla.... Yllätyin, et ne soitti myös paljon covereita muilta bändeiltä, mm. Anssi Kelan 1972, Popedan Kuuma Kesä & Repe ja Lissu... Ehkä suurin yllätys oli se et ne soitti Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa. Siis huhhuh! <3 Meni kylmät väreet, onhan kyseessä kuitenkin yks mun lempibändeistä ja toi biisi on muutenki nostalginen. Muutenkin Rockwallista välittyy aina joka keikalla hyvä positiivinen fiilis, en ihmettele et tälläkin keikalla ihmiset oli niin naama virneessä. Tulipa kauhee romaani, eiköhän pistetä nyt muutama video ja kuva tältä keikalta.


Kuten kuvista huomaa, nii Alex ei siis ollut paikalla. Sitä ei enää hirveesti oo näkyny Rockwallin keikoilla mut eipä sille mitään voi. Hyvinhän toi basso pysyy Manunkin kädessä!
Mut joo, keikan jälkeen kaikki jäi jonottaan jätkiltä nimmaria ku sieltä sai sellasia nimmarilappuja. Ite en pyytäny nimmaria, otin vaan selfien koko bändin kaa ja halattiin Valtterin kaa. Oisin voinu kai muuten jäädä vaihtaan vielä kuulumisia, mut siinä oli nii kauhee jono et päätin päästää muut fanit piinasta ja mua ootettiin autolla. Mut oli kyllä mahtavat festarit, kiitos huippuesiintyjille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti