rrock'n roll child

maanantai 15. toukokuuta 2017

Blogiystäväkirja

Moi!
Löysin tämmöisen blogiystäväkirjan AALLOILLA -nimisestä blogista ja aattelin et miksen itekkin toteuttaisi tämmöistä, tää on jotenkin kiva idea. Poistin tuosta yhden kohdan kun tää ei suostunu muokkaamaan sitä samanlaiseks ku muita. Mut eipä se ollu mun mielestä niin tärkeä kohta. Eiköhän aloiteta!

SUOSIKKI...

Lomakohde – En oo ikinä käynyt missään lämpimässä maassa, joten joku sellanen ois ihan mahtava! Esimerkiks vaikka Espanja. Myös joku kaupunkikohde ois kiva, oon aina halunnut käydä esim. Lontoossa ja New Yorkissa.

Biisi – Niitä on ihan liikaa. Mutta tän hetken suosikkina sanoisin The Rasmuksen Guilty, ku oon kuunnellu nyt jonkin verran bändin vanhempaa tuotantoo, siitä tulee jotenkin nostalginen fiilis. Myös AC/DC:n Stiff Upper Lip on ollut kovassa soitossa. Vanhoissa biiseissä vaan on jotain!

Leffa – Harry Potterit ja Pirates Of The Caribbeanit on rakkautta. En malta oottaa sitä uutta POTC-leffaa! Myös Rock Of Ages ja Rock Star kuuluu ehdottomiin suosikkeihin.

Sarja – The one and only – Salkkarit! Oon kattonu sarjaa siitä lähtien ku jaksot alko pyöriin telkkarissa. Eli jostain neljävuotiaasta lähtien, huhhu. Yksikään jakso ei oo jääny väliin. Edelleen katon vaikka juonikuviot on mitä on. :D

Asu – Tällä hetkellä tykkään käyttää mun reikäfarkkuja ja bändipaitoja. Tai sitten nahkaleggareita. Niiden kanssa ihan perus musta nahkatakki ja tennarit. Tai sit käytän bändipaidan sijaan jotain muuta tummaa paitaa.

Meikkituote – En meikkaa juuri ollenkaan. Paitsi keikoille tai baariin mennessä tykkään lainata kaverin meikkivoidetta :D Sitäkin kyllä käytän tosi harvoin.

Hiustuote – Ihan vaan joku perus shampoo. Hiusöljy on myös kiva ku saa hiukset paremmin kammattua.

Kaupunki – Rakas kotikaupunkini Tampere. <3 Helsinki on myös kiva vaikken käy siellä useesti.

Sovellus – Instagram ja WhatsApp.Mitä vaatekaapistasi löytyy? - Ihan liikaa vaatteita! Suurin osa on tummia, ku en pahemmin käytä värejä vaatteissa. On bändipaitaa, farkkuja, miljoonia legginsejä... Sinne ei oikeesti mahdu kohta mitään mut silti on pakko hankkia uusia vaatteita.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? - Riippuu vähän minne ja kuinka pitkälle oon menossa. Yleensä kuitenkin hammasharjan, vaatteita, laturin, lompakon...

Mitä teet, kun kukaan ei näe? - Julkisilla paikoilla tuskin mitään erikoista. Mut yksin kotona ollessa puhun ja laulan itekseni, tanssin ja moshaan... :D

Viimeisin sisustusostoksesi? - En oikeestaan osta mitään sisustuskrääsää.

Ostoslistalla tänä keväänä? - Pari keikkalippua. En usko että tarviin ainakaan vielä muuta.

Mitä laukustasi löytyy aina? - Nenäliinoja.

Paras tapa tuhlata 50e? - Mennä johonkin konserttiin tai ulos syömään, leffaan tai ihan vaikka shoppaileen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti