rrock'n roll child

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Vappu 2017

Moi!
Mulla oli ihan jees vappu, vaikkei tapahtunu mitään sen erikoisempaa. Edellisestä vapusta voi lukea tästä.
Vaikka 29.4. ei ihan vielä vappua ollu nii aattelin myös kirjottaa siitäkin päivästä. Joten aloitetaan!

29.4.
Tapparan kultajuhlat Keskustorilla. Vaikken hirveemmin välitä lätkästä, nii käytiin siellä nyt kuitenki siskon ja Janskun kaa. Tuli ainakin hyvää musaa, esiintymässä oli mm. Iina ja Roosa Hietanen, Mansesteri ja Mikko Alatalo. Tiesin et Reckless Loven Hessu on käyny hallilla soittamassa rumpuja, mut yllätyin silti et se oli myös noissa juhlissa soittamassa! Olipa ihanaa nähä Hessua taas. Popedalla oli keikka Tampereen messu-ja urheilukeskuksessa, jota näytettiin ruudulta. Pelaajat toki pyydettiin lavalle mut ei katottu sitä kokonaan vaa lähettiin menee ku tuli kylmä ja muutenki siellä satoi jonkin verran räntää... Ei mikään paras ilma kultajuhlille. Oli kuitenkin hyvä meno!


Hessu :3

Iina ja Roosa Hietanen

Popeda (sieltä messu-ja urheilukeskuksesta) :3

Mansesteri

En muista nimee mut joku rumpuryhmä :D Siinä oli mukana myös Jimi Hautamäki!


Pelaajia 
Lähettiin tosiaan menee sieltä, sisko lähti poikaystävälleen saunoon ja me lähettiin Janskun kaa käymään Lidlissä ku ostettiin juotavaa. Sit käytiin nopeesti meillä ja mentiin siskon poikaystävälle, otettiin siellä vähän pohjia. Lähettiin sitten siskon ja Janskun kaa Unioniin vähän bailaamaan, oli sellanen tyttöjenilta. Jansku lähti jossai vaiheessa mut me oltiin siskon kaa pilkkuun asti. Hesen kautta kotiin. Oli aika eeppinen ilta.. :D

30.4.
Oli mitä mukavin olo... :'D Lähdettiin kuitenki siskon kaa käymään kaupungissa. Kierrettiin vapputori ainakin kolme kertaa, sisko osti hattaraa ja ite löysin sipsiä Ärrältä.. Hengailtiin myös vähän aikaa Laikunlavalla.


1.5.
Lähdin aikasin kaupunkiin et oisin ehtiny näkeen Pelle Miljoona Unitedin keikkaa.. Sanoivat Facebookissa että alottavat 11:30 ja mulle tuli kiire. Turhaan kiirehdin ku alottivatkin vasta noin tunnin kuluttua. Ehdin sit ainakin näkeen jotain soittokuntaa ja kuunteleen muutamia puheita. Se oli siis joku Vasemmistojen vappujuhla.. :D  Pelle Miljoona Unitedin keikka oli ihan hyvä, ne soitti pari biisiä ennen ku siellä oli taas joku puhuja.. Sen jälkeen ne tais soittaa vielä pari kappaletta. Otettiin Pellen kaa kuva. Oli mahtavaa nähä sitä pitkästä aikaa!

Keikan jälkeen suuntasin Koskipuiston pysäkille mut sit huomasin siinä Teekkarikulkueen, joten en päässytkään siitä kotiin. Päätin jäädä tsekkaamaan kulkuetta jonka jälkeen kävelin bussiasemalle.


Myöhemmin näin Janskua. Käytiin syömässä jonka jälkeen käveltiin jonkin aikaa Arboretumilla. Oli mielettömän ihana ilma!Käytiin myös Vapputorilla, otin kuvan feikki Jack Sparrowin kaa, istuttiin Koskenrannan kylmällä puolella joten otettiin sen jälkeen suunnaks aurinkoinen Laikunlava ja join jotain uutuus-siideriä. Meidän jutut oli ihan ku joillain 5-vuotiailla... :D


Sellanen vappu tällä kertaa! Millanen vappu teillä oli? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti