rrock'n roll child

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

0902


Hei!
Eilen oli kiva keikkalauantai. Päivällä oltiin Iltsun kaa kattomassa Mikko Harjun akustista keikkaa Kauppakeskus Ratinassa. Mikko esiintyi päivän aikana kahteen kertaan, mut mentiin katsomaan vain eka setti. Keikka ei kestänyt kuin about 20 min, mut oli siitä huolimatta todella hyvä. En ollukkaa nähny Mikkoo ikinä livenä, pari biisiä olin kyllä kuullu aiemmin. Mikon uusi sinkku Timantti oli hienoo kuulla, ja tietenkin viimeisenä biisinä soinut Sinä riität. Varsinkin tuossa vikassa biisissä on hyvä sanoma ja biisi jäi keikan jälkeen soimaan päähän.

Illalla aloiteltiin taas Iltsun luona ja suunnattiin Pub Armoon kun The Mudmakersilla oli siellä keikka. Ei oltu ikinä käyty tossa paikassa ja meillä menikin ”pieni hetki” löytää perille. Onneks lähdettiin ajoissa niin ainakaa keikka ei menny ohi. Tykästyin kyllä tohon paikkaan. Hyvää musaa ja juomien hinnatki on kohdillaan + juomista osataan tehdä vahvoja. :D
The Mudmakers esitti biisejä kahden setin verran, niin omia kuin lainabiisejäkin ja yleisö oli hyvin messissä.  Keikka oli jälleen erittäin jees! 

Kiitos päivän esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti