rrock'n roll child

torstai 28. helmikuuta 2019

Smells like a freakshow! Avatar @ Klubi 26.2.


Moi!
Oon vieläkin aivan fiiliksissä tiistai-illasta. Nimittäin ruotsalainen metalliyhtye Avatar esiintyi silloin pitkästä aikaa täällä Tampereella. Avatar oli ollut edellisenä iltana Helsingissä, mut en viittinyt sinne asti lähteä kun kerta myös Tampereelle tulivat. Jos Avatar olisi ollut vain Helsingissä, olisin luultavasti mennyt sinne. Avataria näkee aika harvoin Suomessa.
Tällä kertaa menin keikalle yksin, mut koska oon tottunut käymään myös yksin keikoilla niin asia ei ollut mikään ongelma. Illan eka esiintyjä, irlantilainen Dylan Walshe aloitti puoli kasin maissa, ja olin paikalla juuri ennen kuin hän aloitti keikkansa. Erittäin hyvä ajoitus siis. Lavan eessä oli ehkä kourallinen porukkaa, jotkut seisoi paljon taempana ja kyllähän paikalla oli aika hyvin porukkaa (varsinkin Avatarin aikana). Tapahtuma ei kuitenkaan tainnut olla loppuunmyyty.
Dylan Walshe oli mulle ihan uus tuttavuus ja hämmästyin miten hyvä keikka itseasiassa oli. Dylan sai hyvin yleisön messiin taputtamaan käsiä, ja huomas että hän viihtyi lavalla kitaransa kanssa. Ja mikä ääni! Mun suu taisi ihan kirjaimellisesti loksahtaa auki, siis jotenkin vaan ihan mieletön soundi. Varsinkin sillon kun hän laittoi kitaran sivuun ja pelkästään lauloi, ja hänen äänensä oli hyvin kantava ilman mikkiäkin. Erittäin loistava valinta lämppäriksi!






Seuraava lämppäri oli myöskin irlantilainen. The Mahones, joka ei myöskään ollut hirveän tuttu. Mutta biisit kuulosti todella meneviltä ja alkoi siinä vikojen biisien aikana enemmän tanssituttaan. Tää oli kyllä hyvä!







Sitten 8 vuoden odotus palkittiin ja näin Avatarin pitkästä aikaa livenä! Hieman joo oli aikaa viime keikasta.. Toivottavasti seuraavaan keikkaan ei mee noin kauan aikaa! Mutta oi että, tää keikka oli jotain ihan käsittämätöntä. <3 Settilista oli aivan täydellinen! Biisejä uusimmalta ja toki vanhemmilta albumeilta. Towerin aikana kylmät väreet, ja vähän moshausta muutamien biisien aikana. Ehkä eniten moshasin Smells like a freakshow:n aikana, se vaan on niin loistava biisi! Sen lisäks että bändi kuulosti hyvältä, niin se myös näytti hyvältä! Rakastan varsinkin Johanneksen kasvomeikkiä. Ja Johanneksen ääni. <3 Keikan kruunasi se kun lavalta lensi plektra suoraan mun jalkojen juureen! Sain onneks napattua sen, oon niin onnellinen et sain sellasen muistoks! Ihan mahtava ilta.
















Kiitos illan esiintyjille, varsinkin Avatarille!! <3

Raise your horns!”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti