rrock'n roll child

tiistai 26. helmikuuta 2019

Keikkaperjantai 22.2.



Moi!
Seuraava keikka oli perjantaina ja täytyy sanoa että tämäki oli ihan mieletön ilta! Mentiin Iltsun kaa ajoissa jonottaan Pakkahuoneelle aloittelujuomien kera. Pakkiksella oli siis loppuunmyyty Beast In Blackin keikka, ja lämppärinä toimi Shiraz Lane. Päästiin tokaan riviin mistä oli ihan hyvät näkymät koko illan ajan. Shirazit oli ihania kuten aina, kuultiin niin uusia kuin vanhoja biisejä ja vaikka heidän setti oli aika lyhyt, niin tunnelma oli silti katossa ja keikasta jäi hyvä fiilis!









Puolen tunnin odottelun jälkeen Beast In Blackin intro pärähti soimaan ja oltiin tyytyväisiä ettei se ollu niin pitkä ku aiemmilla keikoilla. Bändin tullessa lavalle tunnelma oli vielä enemmän katossa ja olin aivan haltioissani jokaisesta biisistä mikä keikan aikana kuultiin. Bändiltä oli hiljattain ilmestynyt uusi albumi From Hell With Love, ja tän albumin biisit toimi niiin mielettömän hyvin livenä, toki debyyttialbuminkin biisit toimi loistavasti. Ghost In The Rainin aikana yleisössä oli hieno valomeri. <3 Tää oli ehkäpä paras keikka mitä oon nyt nähnyt tältä bändiltä. Bändi esiintyy kesällä taas Tullikamarilla, joten jos vaan mahdollista niin sinne!











Ilta jatkui vielä Roosterissa, kun siellä oli esiintymässä kolme bändiä joista ensimmäinen, Tocornal, oli ehdottomasti illan paras. Tää on tullu nähtyä joskus aiemminkin livenä. Bändi oli jo ehtiny aloittaan keikkansa mut ehdittiin kyllä hyvin kuulemaan muutamia biisejä ennen seuraavaa esiintyjää. Biisit on vaan niin tarttuvia ja Lotalla on todella hyvä ääni! Toivottavasti nää tulis pian uudestaan Tampereelle.








Diefall oli seuraavana lavalla ja tää taisi olla bändin ensimmäinen live-esiintyminen. Olin kuullu näiltä pari biisiä ennen keikkaa ja ne kuulosti livenäkin todella hyvältä, muutkin biisit oli oikein jees! Tätä pitää ehdottomasti kuunnella enemmän ja käydä joskus uudestaan näiden keikalla. Ensimmäiseks keikaks tää oli todella onnistunut.





Illan päätti slovakialainen (?) Snovonne. Olin tätäki kuunnellu vähän ennen keikkailtaa ja tällä on aika mielenkiintoista musaa. Kannatti kyllä tääkin tsekata, oli hyvä päätös illalle ja laulajattarella on hieno ääni!






Kiitos kaikille perjantain esiintyjille! <3 
Kyllä tää keikoilla käynti vaan on parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti