rrock'n roll child

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Eilisestä keikasta ja kaikesta muusta jännästä !

Oltiin eilen Janskun kaa Kirjastonpuistossa Laikunlavalla. Oli onneks hyvä ilma ettei sentää tarvinnu kaatosateessa istuu siellä.  Siellä oli siis tää Tammerfest Trevolution, siellä esiintyi aika random bändejä, mut me mentii kattoo vaa kahta bändiä jotka tiedettii; Mekanism ja Suicide Love Boat.
Veti ne iha hyvät setit vaikkei oltu kuultu niiltä kauheesti mitää. Ite olin kuullu vaa yhen biisin Mekanismilta mut ei nyt tuu mielee sitä kappaleen nimee.  Istuttii Janskun kaa vaa siinä nurmikolla, syötii karkkia ku käytii sitä ennen keikkaa Siperian Karkkimeressä. Mulla on sieltä vieläki karkkia jäljellä, ihme. Sit me vaa otettii siinä jotai kenkä -ja kaverikuvia ja sit Jansku nappas mustaki pari kuvaa :D.  Ei näkyny kauheesti tuttuja, saatoin ehkä nähä jonkun mut en oo ees varma oliks se se. :D


Mekanism




Suicide Love Boat


Lähettii sit Janskun kaa joskus ehkä puol kasin aikaa pois sieltä koska meille tuli kylmä (aurinko meni pilvee ja alko tuulee) ja ei me oikeestaa jaksettu muutenkaa olla siellä kovi myöhää.
Näkyi kyllä aika tummia pilviä taivaalla, ja just ku oltii Koskarin pysäkillä nii tottakai siinä alko sitte sataa. Ei me onneks pahasti kastuttu :D.  Mun bussi tuli aikasemmi nii hyppäsin siihe ja Jansku jäi vielä oottelee omaa bussia.  Just ku nousin bussista ulos nii alko kivasti ukkostaa.. näin mä siinä pari salamaa ja kokoaja jyrisi. Juoksin sit äkkiä sisälle kattoo et olikoha ne ikkunat varmasti kii ja otin äkkiä koneen johdon pois seinästä. No mut onneks tässä talos on ukkosenjohdatin!
Onneks se ukkone loppu aika nopeesti sillee et pystyin kattoo ysin aikaa yhe leffan subilta ja sit datailin viel vähäse sen jälkee.
Tänää taisin herätä joskus klo 9.40, annoin marsulle aamuruuan, kattelin Muumit ja sit joskus yhentoista jälkee kävin aamupalalla Hesessä mummin kaa! Tosi terveellinen aamupala :''D
Sit käytii yhellä torilla ku mummi osti mansikoita, söin niistä pari. En muistanutkaa et mansikat on niin hyviä ! Torin jälkee käytii Kauppahallissa koska mummi päätti ostella sieltä jotai leivonnaisia ja sit käytii viel Anttilassa koska mun teki mieli kattoo et oliks sinne tullu mitää uutta fanikamaa. Eipä ollu tullu.. ja sitteen käytii vielä Sokoksen ruokakaupassa ku mummi osti sieltä vielä jonku jäätelöpaketin.  Sit lähettii jo kotii koska ei jaksettu käppäillä enää kaupungissa.
Emmä oo kauheesti mitää tehny kaupungin jälkee.. vaihdoin marsulle uutta juotavaa ku se oli vähä lopussa. Ja sit sain vihdoinki laitettuu levylle kaikki semmoset kuvat mitkä haluan säilyttää. Mistäs sitä tietää jos tää kone yhtäkkii pimahtais eikä niitä kuvia enää saiskaa? Että ihan sen takia aattelin ottaa turvaan kaikki tärkeet kuvat :). Ja sitte oon vaan tässä dataillu.. aattelin nyt kohta käydä vielä Facebookissa ja sit jos jaksan nii voisin taas kattoo jonku leffan. Ja kasilta tulee taas Merlin ja nii.. että aika perus lauantai-ilta, koneen ja teeeveen ääressä :--D.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti