rrock'n roll child

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Laukaan reissusta ja vähä muustaki

Käytiin tosiaan sillo viime torstaina Laukaassa, oltiin siis mummia hakemassa sieltä ku se oli ollu siellä jonki aikaa yhellä tutulla. Oli iha kiva reissu, käytii matkan aikana yhessä kahviossa, iskä tais juoda kahvin, ite join trippii ja sisko ei juonu mitää... sit iskä osti mulle ja siskolle viel "vähä" matkakarkkia :--D. 
Kuunneltiin matkan aikana Radio Cityä, se on iha paras kanava koska siellä soitetaa tosi hyvää musaa, rokkia tietenki. Tai no emmä sitä kokoaja kuunnellu ku kuuntelin välillä mp3sesta tai kännykästä musaa. Otin mun Reckless Love-laukun mukaa, pakkasin siihe mun musajutut, ja sit yhen Ari Koivusen kirjan ! Ettei varmasti ois ollu tylsää.
Käytii viel Jyväskylän torilla ostamassa leipää.. sit taidettii ostaa herneitäki. Iskä ja sisko popsi niitä herneitä koko matkan ajan :--D.
Oltii varmaa joskus ehkä kahentoista tai yhen aikaa siellä Laukaassa.. niin joo mehä lähdettii jo ysin aikaa ajelee sinnepäin.
Iskä, mummi ja se tuttu jutteli siinä vähä aikaa kaikkee ja sit ne joi kahvit. Sisko sit vaa istu siinä terassilla ja ite pyörin siinä pihassa napsimassa kuvia koska en jaksanu istuu paikoillani :--D. Lähettii sit siinä jonkin ajan päästä takas kotia kohti. Käytii Shell Helmisimpukassa (vai mikä lie) syömässä. Otettii siskon kaa jotkut lastenateriat ku ei me muutakaa keksitty. Saatii sit jotkut hemmetin puuhakirjat sieltä :-----DD. En kyl tee sillä puuhakirjalla yhtää mitää !



Tuli nyt vaa kolme kuvaa ku ne muut epäonnistu kivasti D: Joko ne heilahti tai sit ne muute vaa kusas..
Mut niin, oltiin sit kotona varmaa joskus ennen puolta viittä, ja menin puol kuudelta viel uimaa Sinin kaa. Oltii siel rannalla ehkä puoltoista tuntii ja lähettii sit kotii. Kotona sit vaa datailin ja taisin kattoo telkkaaki.

 Eilen käytii vihdoinki kattomassa siskon kaa Rock of Ages ! Oli mahtava leffa, haluaisin nähä sen uudestaa :)

Mut joo,ei mul muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti