rrock'n roll child

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kukkaisrock 2012

Eilen oli tosiaan se kauan odotettu Kukkaisrock. Nähtii Janskun kaa silloilla joskus kolmen aikaa ja mentii siitä bussilla kaupunkii. Ku tultii paikan päälle nii siellä oli sillo soittamassa semmone yhtye ku Path Of Darkness. Ikinä kuullukkaa, mut hyvältä kuulosti.



Katottii siis PODia vähä aikaa ja sit käveltii ympäri kaupunkia ku ei siellä kauaa jaksanu seistä.
Käytii me ainaki Plevnan takana kuvailemassa ja sit käytii huvin vuoks Koskarissa.. eksyttii Suomalaiseen kirjakauppaan selailemaan sellasta isoo Harry Potter-kirjaa :'D Selattii se loppuu asti, sit nappasin siitä jostai jonku Kukkaisrock-esitteen ja lähettii takas Keskustorille.
Siellä alotti neljän aikoihin GoodMood, se laulaja on ollu joskus samalla luokalla ku mä :D.
Mut en ollu kuullu niiltä oikeestaa mitää kappaletta, vaikka oonki kuullu bändin nimen jossai.



GoodMoodin jälkee taidettii taas häippästä johonki, käytii ainaki H&M:llä ja Kappahlssa. Sit käytii Sokoksella.. tultii joskus seiskan aikaa taas keikkapaikalle ku White Flame alotti. Rakastuin niiden musaan, se vaa kuulostaa mahtavalta!




Katottii siis vähä aikaa White Flamee, ja sit mentii istuun johonki. Jansku osti ittellee sämpylän ja ite taisin hörppiä siinä jotai trippiä.. :D Hanna liitty meidän seuraa joskus kasin aikaa. Oli kiva nähä sitäki pitkästä aikaa, ku taidettii nähä viimeks maaliskuussa.  No mut mentii sit kaikki kolme sinne keikkapaikalle oottelee et Lovex alottais. Niiden ois pitäny alottaa 20.15 mut ne tuliki lavalle joskus 20.40, ei ne ollu toki yhtää myöhäs :'D. No mut veti ne kuitenki mahtavan setin ! Tiesin kaikki kappaleet mitkä ne veti ja kuvia tuli otettuu se joku 20. Settilista näytti tältä:

Queen Of The Night
Take A Shot
Slave For The Glory
Turn
Anyone Anymore
Watch Out
Bullet For The Pain
U.S.A.
Guardian Angel







Lovexin jälkee kaikki ryntäs sinne lavan vieree ottaan yhteiskuvia ja nimmareita. Sain Theonin kanssa yhteiskuvan ja halin ! :3 Nimmaria en viittiny pyytää ku mulla on semmone jo edelliseltä keikalta. Mun jalat oli iha hyytelöö sen keikan jälkee..

3 kommenttia:

  1. Kiitosta vaan kehuista!
    T: Path Of Darknessin jäsen.

    Ps. se lyhenne on POD :P

    VastaaPoista
  2. Eipä mitää :) ja oho niimpäs onki, pitää korjata jossai vaihees :D

    VastaaPoista
  3. Kiva synakitara tai mikä moog onkaan! :) Love it!

    VastaaPoista