rrock'n roll child

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Phöö

Hyvin me pärjättii siskon ja marsun kaa kotona torstaista eiliseen asti. Porukat tuli siis eilen kotiin... oli kiva vallata tää kämppä sillä aikaa ku porukat oli mökillä :D.
Käytii siskon ja mummin kaa torstaina Prisman Hesessä syömässä, ja sit käytii siellä kaupan puolella ostoksilla. Sisko osti ittellee jonku vitsikirjan ku se oli kuulemma alennuksessa, sit se osti marsulle ison purusäkin, vesimelonia ja viel jotai kai.. sit ostin ittelleni uusimman Suosikin koska mulle ei tuu sitä enää ku äiti lopetti sen tilauksen. D: Ja sit ostin Marabou-keksiä, saunajuomaa (semmone ihku Hello Kitty-pullo :DD) ja Ässä Mix -mehujäätä. Ainii osti se sisko meille karkkia viikonlopuks.
Sit me otettii se torstaipäivä muutenki aika rennosti... katteltii telkkaa,datailtii ym. :)
Perjantaina piti herätä jo ysiltä et oltas ehitty tekee aamupalaa, hoitaa vähä marsuu ja kaikkee semmosta.. ku nähtii yks kaveri puol kahentoista aikaa kaupungilla, ku mentii kattomaan Ice Age 4 - Mannerten mullistus. Oli kyllä hyvä leffa, vois kattoo joskus uudestaa! Leffan jälkee lähettiinki jo kotii, käytii siskon kaa viiden aikaa saunassa, ehittii kattoo sen jälkee viel yhet Salkkarit ja sit taas datailtii..Jansku tuli meille viel myöhemmi, katottii Sports Movie :).
Lauantaina heräsin joskus ennen kymppiä, katoin "pitkästä aikaa" Muumeja, sisko nukku viel. Sit datasin Muumien jälkee,söin jotai pientä aamupalaa... sisko heräsi vasta puol kahentoista aikoihi, kauhee unikeko :D. Käytii joskus yhe aikaa mummilla syömässä kalakeittoo ja lähettii sen jälkee kotii.. Jansku tuli meille taas, katottii Hiidenpata ku se tuli teeveestä ja syötii samalla herkkuja. Leffan jälkee pelattii Muuttuvaa Labyrinttia,Twisterii ja Kimblee. Niitä oli kiva pelata pitkästä aikaa :).
Jansku lähti sit joskus kasilta ja mä ja sisko alettii kattoo Merlinii ku se alko just sopivasti Subilta. Syötii Merlinin aikana kans jotai herkkuja ja sit söin jonku pienen iltapalanki siinä :D. Katottii me vielä joskus illemmallaki joku leffa.
Sit sunnuntaina, eli eilen, pelattii siskon kaa vähä aikaa Muuttuvaa Labyrinttii ja Kimblee :) Sit saatii semmone päähänpisto et pyydetää joku kaveri mukaa ja mennää Särkkää. Mentii sit sinne joskus neljän aikoihi.. mut ää, siellä oli joka laitteen kohalla hirvee jono, liikaa ihmisiä... käytii kaverin kaa vaa siinä ihmee Ilmaveivissä ja lähettii menee.. oikeesti se oli iha perseestä et siel oli nii paljoo väkee. Ei niissä jonoissa jaksa aina ootella. No, oltii me siel ny kuitenki joku pari tuntii :D.


Tästä päivästä en oo viel varma mitä voisin tehä... porukat lähti just kauppaa, aattelin et voisin yksin pelata vähä aikaa tota Muuttuvaa Labyrinttii tai sit datailen vaa. Mun pitäs varmaa tekstata Sinille jossai vaihees...
No mut ei mul muuta asiaa ollukkaa :)

2 kommenttia: