rrock'n roll child

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

I ain’t a soldier but I’m here to take a stand because we can

Pöö!
Viikonloppu on ollu iha jees, vaikka ois ollu kiva olla yksin kotona. 
Perjantaina oli pizzaperjantai, eli siis syötii hieman pizzaa perheen kesken. 
Katottii Salkkarit ja Voice of Finland, eli ihan perus perjantai-ilta. Katoin viel kympin aikoihin sellasen leffan ku Rock Star, joka tuli kutoselta. AAA se oli ihan mahtava leffa, kuuluu nyt kyllä ehdottomasti mun lempileffoihin! 
Eilen tuli lähettyy siskon ja mummin kaa jo kaheltatoista kaupunkii, käytii eka Keskustorilla ku siel oli jotkut markkinat :-D Ostin ittelleni hieman metrilakua, ja iskälle ostettii kalakukko, joka ei ollu mistää halvimmasta päästä. 
Sen jälkee käppäiltii Koskarii, ostin Ginasta uudet farkut, jotka on pitkästä aikaa hieman vaaleemmat, ku oon aika paljo käyttäny tummia farkkuja. Ostin niihin aika hienon vyön, ja löysin myös yhen kivan paidan. Kaikki siis löyty Ginasta. 
Yhessä vaiheessa kuulin tosi tutun kuulosen äänen sieltä kaupan ulkopuolelta, siellä jossai Koskarin lavalla oli Lorenz Backman juontamassa jotai. Sisko näki sen,mut ite en nähny ku olin maksamassa ostoksia, mut kuulin kuitenki sen äänen, siistii! :-D Taidettiin käydä viel Ginan jälkee Tokmannilla,Cubuksella ja Tigerissa. Ainii ja siinä Jugissa, josta saa hyviä jäätelöitä!


Tuliha siel kaupungis oltuu ainaki pari tuntii. Ku päästii kotii, nii syötii siskon kaa ruokaa, sit vaa datasin ja kuuntelin musaa. Sisko lähti jossaki vaiheessa kaverillee yöks. 
Mä katoin puol kasin aikoihi Kidsingin, jonka jälkee katoin Vedetään hatusta, ku en muutakaa keksiny. Ysiltä katoin Muumion, vaikka oon nähny sen varmaa miljoona kertaa. Söin samalla ruisnappeja, nam!


Muumion jälkee teeveen katselu vaa jatku.. Kattelin vähä aikaa Bridget Jones - Elämä jatkuu.
Sen jälkee katoin viel puol yhen aikaa Grimmin uusinnan, oli aika hyvä jakso. 
Ku en voi enää arkisin kattoo sitä, ku porukoilla on kuulemma aikane herätys, ja nyt ku se ohjelma tulee yheltätoista, eikä enää kympiltä.  Onneks porukoilla ei yleensä oo viikonloppusin töitä, nii voi ton uusinnan kattoo lauantaiyönä. 
No mut, Grimmin uusintajakso loppu siinä puol kahen aikaa, ja meninki sit jo nukkuu.


Tästä päivästä en ookkaa viel varma, et mitä tekis. Aattelin kyl Merlinin kattoo neljän aikoihi, ku sen  kolmas tuotantokausi alkaa tänää :-)
Mun piti kattoo tänää Conan the Barbarian joka tulis ysin aikoihin neloselta, oon sen joskus nähny ja oli hyvä leffa! Mut emmä sitä varmaa katokkaa, aattelin nukkuu mun univelat pois.
En sit tiiä mitä muuta tekisin, mut enköhän mä nyt jotai keksi. 

Tuli täs mielee, et mullaha on aika hyvin keikkoja tiedossa viel tänä vuonna!
Heinäkuun 20.päivä ois se Tammerfest, josta en oo viel 100% varma et meenkö sinne vai en.
Samassa kuussa ois taas luultavasti Kukkaisrock ja mitähä muita niitä onkaa.. Luin jostai et Reckless Love ois Keskustorin ohjelmateltassa, vissii tossa heinäkuussa. Omg, sinne on pakko mennä! Niiltä muute tulee uutta materiaalia tässä huhtikuussa, Night on fire!
Kesäkuussa kaksipäiväinen Sauna Open Air.
Toukokuussa Bon Jovi!
Samassa kuussa myös Manzana ja Santa Cruz.
Ja tässä kuussa Jonne Aaron :) 

En vaa millää malta oottaa noita keikkoja ;___;
Mut eipä täs muuta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti