rrock'n roll child

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Jonne Aaron@Pakkahuone

Kyseinen keikka oli siis eilen :) Ovet aukes klo 20, mut itse show alkoi vasta klo 22. En viittiny mennä tonne nii aikasee, nii lähin siinä puol ysin bussissa Pakkikselle päin. Olin siellä ehkä siinä joskus kymmentävaille yhdeksän, näytin lipun, vein takin narikkaa, ja sit siinä oli viel laukkutarkistus niiku aina.
Menin sinne aika lavan etee hillumaa, tekstasin ajan kuluks Janskulle jotai, ja kattelin ihmisten tekemisiä :D.
Että tunti piti siinä viel sit ootella.. Mut onneks aika meni nopeesti, ja pian se Jonne sinne lavalle tuliki. No okei se oli ehkä 10 minuuttii myöhäs mut ei se mitää! Nii ja toi keikka oli k-18, et oli siel aika hyvin väkee..
Ja kuvien laatu ei taas oo siitä parhaimmasta päästä, mut koittakaa kestää. :D



Jonnelta siis tuli eilen ensimmäinen suomenkielinen albumi Onnen Vuodet, ja se siis veti niitä albumin kappaleita aika paljon. En ollu kuullu ku vaa sen yhen kappaleen, Taivas itkee hiljaa. Mut ne muut biisit kuulosti myös tosi hyviltä! Jonne veti myös pari kappaletta Vain elämää -sarjasta, mitä se oli siinä vetäny. Ainaki Syytön, Kylmä ilman sua ja Satulinna. Oli mahtava meininki! En muista mikä kappale oli menossa, mut sen aikana Jonne käski yleisöö menee kyykkyyn, ja nouseen sillee jännästi et se näkyis lavalle vähä niiku aaltona, vai miten sen sanois :-D Piti ainaki muutaman kerran tehä sillee.. Oli iha hauskaa! :-D Jonnen iskä oli lavalla jossaki vaiheessa!


Jonne veti semmosen parin tunnin setin. Eli keikka loppu joskus siinä kahentoista jälkee.. Olin varttiyli pihalla, puin siinä pihassa takin päälle, ku sinne narikkaa tuli nii hitosti väkee, nii ei ollu oikee tilaa pukee siellä..
Siitä pihasta sitte suunnistin Koskarin lähellä oleville pysäkeille. Olin niillä pysäkeillä joskus puol yhen aikaa.. Siihe aikaa yöstä oli ihan helvetin kylmä, koko kroppa tärisi iha kivasti.. :o
Katoin sitä bussiaikatauluu nii huomasin kauhukseni et seuraava bussi tulee vasta puolen tunnin päästä.. Olipa siinä sitte kiva jäätyä.. Tosin piristyin vähä ku huomasin Popedan keikkabussin siinä iha lähellä, ja oli viel pakko laittaa siihe aikaa viestii Janskulle et olin nähny bändin keikkabussin! :-D
Mut nii, kirosin siinä sitte vaa niitä bussiaikatauluja, kunnes sit jo varttiavaille tuliki yks bussi, jolla onneks pääsin kotii ku kysyin varmuuden vuoks siltä kuskilta et meneeks se varmasti sellasta tiettyä reittiä :D
Että olinki sit joskus tasan yhen maissa kotona, tekstasin äidille et pääsin turvallisesti kotii, ku porukat lähti viikonlopuks leirintäalueelle, ja mä jäin kotii marsun kaa.
Sen viestin jälkee join mehua,koska oli kauhee jano, purin keikkalaukkuni, eksyin viel hetkeks koneelle, ja sen jälkee menin nukkuu.

Kiitos Jonnelle, oli mahtava keikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti