rrock'n roll child

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Joku ei niin järkevä tarina

Mulle iski tänää semmone fiilis, et halun kirjottaa jonku tarinan, ihan huvin vuoks. Kyselin Janskulta aihetta, ja se Janskun antama aihe oli aika omituinen :--D
Mut jos mä siitä nyt jotain selkoo sain, nii kyseessä ois kieroutunu hullu. (ja et se ois oikeesti alieni mut sillä on nauris.asu päällä ja se bailaa diskossa.. Ymmärsinkö oikein? :''D) Mun tarinankerronta ei oo parhaimmasta päästä, ja sori mahdollisista kirjotusvirheistä. Tää ei välttämättä kuulosta kauhee järkevältä :-D. No, kirjotinpa tämmösen tarinan:

"Olipa kerran alieni, jonka nimi oli Seppo, mutta jota kutsuttiin kieroutuneeksi hulluksi. Ja se johtui siitä, että hänellä oli aina jotain kieroa mielessään, ja hänellä ei ollut aivan kaikki muumit laaksossa..
Sitä vaan ei tiedetty mihin ne muumit oli kadonnu. Ehkä ne katos Tylypahkaan, koska niitä ei enää kiinnostanu asua missää pahvilaatikon kokosessa montussa.
Ja mitä tohon kieroiluun tuli, niin alieni keksi joka päivä jotain, mikä sai koko maapallon sekaisin. Hän räjäytti ydinvoimalan koska halusi tulla siitä kuuluisaksi ja koska luuli saavansa siitä supervoimia. Hän myös kehitti sieniä, jotka tuhosivat ihmisten sukkia. Alieni oli myös hieman yksinäinen, koska oli ainoa alieni maapallolla, eikä hän halunnut lähteä sieltä. Ihmisten kiusaaminen oli hänestä hullua ja hauskaa.
Eräänä päivänä alieni lensi pinkillä avaruussukkulallaan kohti sekajäteroskista, koska se oli hänen mielestään muka hullua.  Hän ravisti roskat ja huomasi niiden seassa jotain jännää.. Nimittäin nauris-puvun! Hän rakastui siihen ensisilmäyksellä, ja puki sen päälleen. Hän ajatteli olevansa maailman onnellisin ihmin.... eiku alieni!
Hän rupesi käyttämään pukua joka päivä, koska halusi näyttää naurikselta ja oli mielestään hyvin suloinen tapaus.Vastaan kävelevät ihmiset pitivät sitä naurettavana, mikä sai alienin suunniltaan, ja alkoi kehitellä taas kieroutuneita juttuja. Hän oli kuullut, että koko maapallo juhlii jotain juhlaa, jonka nimeä alieni ei muistanut, mutta juhlaa juhlittaisiin sillä tavalla, että järjestetään maailman suurin disko!  Niimpä alieni päätti, että vie paikan päälle pommin, joka tappaisi ihmiset hetkessä, mutta vain alieni jäisi henkiin. Sitten  hän voisi hallita koko maapalloa, buhahaa!  Idea oli niiin hullun nerokas, että alieni ehti jopa hankkia pommin ennen kuin juhlat ehtivät edes alkaa.
Juhlat alkoivat keskellä yötä. Musiikki pauhasi, kajarit pomppi iteksee, ja alieni tanssi naurispuvussa keskellä tanssilattiaa, koska kukaan muu ei kehdannut tanssia.
Ei, vaikka kaikkien kestosuosikki Leijonaa mä metsästän! soi lujaa taustalla. Niimpä alieni siis bailas siellä yksin, kunnes yhtäkkiä koko paikka räjähti. Ei ollu enää typeriä ihmisiä, niitä ei jaksanu kiusata pienimmillä jekuilla. Vain pelkkä alieni bailas naurispuku päällä ja vieläpä pesäpallomailalla! Timo Soini lensi Marssista takas maapallolle laamojen kanssa, ja liittyi seuraan. Bailabaila!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti