rrock'n roll child

tiistai 9. huhtikuuta 2013

One

Käytii tänää siskon kaa kaupassa, ostettii uus suoristusrauta, kyl se vanha toimii mut se on siskon mielestä liia pieni. Se uus rauta on semmone kiva Hello Kitty :-D

kuva: Google
Kokeillaa tota sit ehkä huomenna.
Ostettii myös sellasta hiustuotetta, jonka nimee en nyt enää muista, enkä tiiä minne sisko laitto sen ku oisin tarkistanu sen nimen. Mut sen avulla hiuksista saa paljo tuuheemmat, ja kerrostus näkyy paremmi. Se muute toimii, ainaki mun hiuksilla ku kokeilin äske.  Käytii myös kirppiksellä, josta sisko löysi ittellee uusia meikkejä ja jotai kynsijuttuja.
Ostin ittelleni pari uutta tatskaa, ne oli niin siistin näkösiä! En tiiä, viittinkö hankkii oikeita tatskoja... no,saas nähä sit joskus jos tuleeki sellane fiilis et haluisinki jonku oikeen tatskan. Ei sillä mikää kiire oo.

Mut eipä tässä taas muuta, aika lyhyt postaus mut teen ehkä seuraavasta postauksesta pidemmän. Huomenna nään pitkästä aikaa Linneaa,käydää ainaki syömässä jossai, varmaa Subissa,ku en kerkee käymää kotona syömässä koulun jälkee. Otan kameran varmuuden vuoks mukaa jos innostun kuvaamaa kaupungissa.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti