rrock'n roll child

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

The 69 Eyes@Klubi



Eilen  (30.11.) tuli tosiaan oltua siellä kauan odotetulla The 69 Eyesin keikalla Hannan kaa :) Ovet aukes siinä ysiltä mut oltiin Klubilla vasta joskus vähä ennen puolta kymppiä. Siellä ei kyllä ollu hirveesti väkeä vielä siihen aikaan. Näytettiin liput ovella, vietiin takit narikkaan ja mentiin sinne lähemmäs lavaa ootteleen lämppäribändiä, Sleep Of Monstersia. Törmättiin siellä Klubilla johonki Hannan tuttuun jonka kaa sitte hengailtiin siinä. Kävin jo ennen lämppäriä ostamassa fanitavaraa sieltä yhestä nurkkauksesta. Ostin The 69 Eyes -kangaskassin, joka näkyy jossain tuolla allaolevista kuvista. Maksoi vaan 5 euroo.
Kello oli sit jotain kymmenen ku lämppäribändi aloitti, kuulosti ihan hyvältä. Olin siltä aiemmin kuullu pari kappaletta jotka sitte kuulin myös sillä keikalla. Ne on myös livenä hyviä!






Käytiin jossain vaiheessa vessassa Hannan kaa ottamassa kaverikuvia, joku nainen tarjoutui ottamaan kuvia meistä :D Mentiin sit kuvien oton jälkeen takas sinne lavan lähelle, ja vilkuiltiin välillä kelloo.
Aika meni jotenkin yllättävän nopeesti. Lämppäribändi lopetti joskus vähän ennen klo 23, jonka jälkeen mentiin aaivan siihen lavan eteen, oltiin hyvillä paikoilla ja melkee eturivissä! Jos ois vähä kurottanu kättä nii ois osunu varmaan siihen lavan reunaan.
The 69 Eyesin piti alottaa klo 23, mut ne olikin vähä myöhässä.. Mut ei se mitää haitannu. Taustanauha alkoi soimaan jossain vaiheessa, jonka jälkeen lavan verhot aukes ja bändi seisoi ihan meidän edessä. Se oli niin mahtavaa! Otin videoo tästä hienosta hetkestä:


Devils oli siis se kappale jolla ne aloitti. Ihan mahtava aloitusbiisi!
Huusin, kiljuin, heiluin, taputin, lauloin melkein joka kappaleen aikana...  Oli vaan jotain niin hienoo nähä yks maailman parhaimmista yhtyeistä pitkästä aikaa livenä! <3
Ne veti melkein kaikki ne biisit jotka halusinkin kuulla; Red, Love Runs Away, Borderline, Tonight, Gothic Girl, The Chair, Feel Berlin, Lost Without Love, Perfect Skin, Never Say Die, Dead Girls Are Easy, Dance D' Amour,Lost Boys... Mukana oli myös joitaki sellasia kappaleita joita en ollu aikasemmin kuullu, mut hyviltä nekin kuulosti! Bändin kitaristi Timo-Timo ja basisti Archzie kattoi välillä mua ku olin niin mukana jokaisen kappaleen aikana ;D Niihin oli aika siistii saada katsekontakti!

Tässä vielä yks video keikalta, minkä otin. Äänenlaatu ei nyt ainakaan mikää paras oo, mut ei voi mitää :)

Tonight
The world is not enough
Tonight
We wanna reach the Heaven above
Tonight
 Gimme thousand years of love


Ja sitten kuvia!

Jyrki69
Archzie ja Timo-Timo
Jussi69
Bazie
Archzie ja Bazie




Keikan jälkeen jäätiin hetkeks Hannan kaa oottelee jos bändin jätkät tulis ottamaan yhteiskuvia & jakaan nimmareita, mut ei ne sit loppujenlopuks tullukkaa. Kysyttiin jopa joiltakin ihmisiltä asiasta nii melkee kukaa ei tienny. Ei sitten jaksettu jäädä oottelee, ens kerralla koitetaan kyllä saada vähintään se yhteiskuva!
Ainiin, ja sain keikan jälkeen Jussi69 :n rumpukapulan ku joku tyyppi antoi sen mulle,ihana keikkamuisto!

Laukku jonka ostin, ja toisessa kuvassa Jussin rumpukapula!

KIITOS SLEEP OF MONSTERS JA THE 69 EYES UPEASTA KEIKASTA ! <3 Ja kiitos Hannalle keikkaseurasta :-------) <3



5 kommenttia:

  1. Ole hyvä vain ystäväiseni!♥ Ens kerralla saadaan se yhteiskuva, ei lähdetä ennen kuin bändin jätkät on tullu ns. "kaapista ulos" meinaan sieltä backstagelta, sinne olis kiva päästä. :) Mä haluun ens vuonna tän keikalle uudestaan, pakko tulla Tampereelle ens vuonnakin! ♥ Ja sä tuut mukaan keikalle!

    VastaaPoista
  2. tääl on joku vähä kateellinen :D mut kiva kun sulla oli mukava ilta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyllä mukava <3 Jos et oo viel nähny muute tota bändiä livenä nii kannattaa kyllä mennä jos ne tulee sinnepäin keikkaileen ;)

      Poista
    2. Todellakin meen jos ne tänne päin joskus rantautuu :))

      Poista