rrock'n roll child

tiistai 25. syyskuuta 2018

Ideaparkin levy- ja musiikkimessut



Moikka!
Lempäälän Ideaparkissa järjestettiin juuri viime sunnuntaina levy- ja musiikkimessut. Tapahtuma oli ilmainen ja taisi alkaa jo aamupäivästä ellen väärin muista. Oltiin Iltsun kaa paikan päällä kuitenkin vasta kahden jälkeen, ja kierreltiin liikkeissä ennen kuin mentiin kattomaan messujen tarjontaa. Mentiin puoli neljäks lavan eteen kun Anssi Kela oli siellä. Luultiin et Anssi olisi heittänyt keikan, mut hän esitti vain pari biisiä (Kaksi sisarta ja Ilves) ja muuten hän sitten testasi eri kitaroita jne. Tavallaan vähän tylsää, kun en ainakaa ite tiiä kitaroista oikein mitään, mut yllättävän hyvin jaksettiin kuunnella koko juttu alusta loppuun. Oli kiva nähä Anssia pitkästä aikaa.








Törmättiin Hannaan Anssin jälkeen ja mentiin vielä lähemmäs lavaa kun seuraavaksi oli vuorossa Jarkko Ahola Duo. Voi että, varsinkin Jarkkoa oli niin ihana nähä taas! Jarkko heitti n.puolen tunnin keikan, ja esitti vaikka mitä hienoo. Jarkon ääni kaikui hienosti ja meni kylmät väreet. Jarkko on vaan niin mieletön! <3 Keikan jälkeen Jarkko jäi tapaamaan faneja, joten pitihän tilaisuus käyttää hyväksi. Otin Jarkon kaa kuvan ja halattiin.








Oltiin vielä vähän aikaa Ideaparkissa ja kuunneltiin ketkä oli voittanut arvonnoissa. Koluttiin niitä levylaareja ja tein pitkästä aikaa levyostoksen.




Löysin ton ylläolevan albumin. Panoraman tänä vuonna ilmestynyt debyyttialbumi. Koska tää on uusi, niin tää oli n. 17,95€. Ei silleen paha hinta, ja onhan tää bändi ihan huikee. En ookkaan pitkään aikaan ostanut mitään levyä, pitäis ostaa enemmänkin. Onhan se nyt siistiä omistaa musaa ihan fyysisenä!
Oli kivat messut, meen ehdottomasti uudestaan jos järjestetään vielä joskus!
Kiitos loistaville esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti