rrock'n roll child

torstai 13. syyskuuta 2018

Kesäkauden päättäjäiset @ Särkänniemi


Moikka!
Viime lauantaina oli kesäkauden päättärit Särkänniemessä. Olin paikan päällä puoli viiden jälkeen, ja koska Ellinooran keikkaan oli vielä jonkin verran aikaa niin kiertelin alueella ja kävin vähän ostoksilla Puistopuodissa. Sieltä löytyi nämä:
Tuossa on siis tuollainen emoji-stressilelu, halusin saada jonkun pysyvän muiston ja toi näytti ihan söpölle. :D Ostin myös tietenkin taas lakuja kun 6kpl oli vain 2€. En ollu aiemmin maistanut noita karkkitankoja joten päätin ostaa ton tuttifrutin makuisen. Ei yhtään huono!
Kun tulin Puistopuodista, viereisestä kajarista kuului Santa Cruzia. Olin jotenkin niin hämmentyny tästä. :D Kuuntelin niiden biisin ja istuin vähän aikaa ennen kuin sitten suuntasin kohti Estraadia kun Ellinoora aloitti puoli kuudelta. Lavan eessä oli jo paljon porukkaa mut näin hyvin lavalle. En ois uskonu sanovani näin, mut Ellinoora on aivan ihana ja oli niin upeeta nähä tuo artisti vihdoin livenä. Ellinoora teki muhun vaikutuksen edellisenä iltana kun esitti Vain elämää-ohjelmassa The Rasmuksen Funeral Songin. Oon kuullu Ellinooralta jotain biisejä, mut jotenkin vasta tuon version jälkeen tajusin miten upea laulaja hän on. <3 Itseasiassa hän jopa esitti tuon version ihan ensiesityksenä meille Särkän asiakkaille. Ihan uskomaton jopa livenä! Kuultiin myös tietenkin Ellinooran omaakin tuotantoo, kuten Glitterii, Carrie ja ehkäpä se suurin hitti eli Leijonakuningas. Oli hieno keikka! Ehdottomasti voisin mennä joskus uudestaankin tän keikalle.
Näin keikan jälkeen yhen kaverin, jonka kaa hengasin koko loppupäivän. Istuskeltiin vähän aikaa, juotiin jäähilejuomaa ja kunhan kierreltiin alueella. Illalla alue näytti niin hienolta joten voisin laittaa tähän seuraavaks muutaman kuvan mitä otin illempana.

Lähdettiin ennen kasia lavan lähelle, kun seuraavaks oli illan pääesiintyjän Lauri Tähkän vuoro. En ollu tätäkään artistia nähny ikinä livenä, mut kyllä kannatti käydä tämäkin tsekkaaamassa! Tuttuja biisejä mitä oon joskus radiosta kuullu, yleisö messissä ja muutenkin hieno tunnelma siihen aikaan illasta. Kyllähän siinä ite vähän innostuin tanssimaan kun oli niin menevää musaa ja Laurin välispiikit oli kans kivoja. ”Te ootte mun kakaroita”. :D Tää oli kyllä kans hieno keikka!

Ja illan päätti tuttuun tapaan komea ilotulitus. Mahtava päätös tälle illalle! <3

Kiitos päivän esiintyjille!
Kiitos Särkänniemi tästä kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti