rrock'n roll child

maanantai 3. syyskuuta 2018

Pekka Heino x2


Moi! Taas yks hieno viikonloppu takana.
Pekka oli pitkästä aikaa heittämässä keikkaa Tampereella, ja pitihän häntä toki mennä kattomaan. :3 Perjantaina otettiin Iltsun ja Hannan kaa suunnaksi Ruby&Fellas, kun Pekka esiintyi ensin siellä. Pekka moikkasi meitä ennen lavalle menoa. Keikka oli akustinen ja toimi jälleen niin hyvin! Louie So oli Pekan kaverina kuten vähän arvelinkin, ja siis ne kaks on aivan täydellinen parivaljakko! Läppä lentää ja settilista on aina niin täydellinen. Bruce Springsteenia, Bon Jovia.. Roxetteakin tuli, se oli erittäin kiva yllätys!









Lauantaina yks Iltsun kaveri tuli Tampereelle, ja aloiteltiin sit kolmestaan Iltsun kämpillä musaa kuunnellen ja juomapeliä pelaten. :D Lähdettiin jossain kohtaa Roosterille, missä Hanna oottikin meitä jo, vakkaripaikalla tietenkin. Siinä oli vielä jonkin aikaa Pekan keikkaan, joten otettiin vähän nachoja juomien lisäksi, olipas pitkästä aikaa hyvää!
Pekka aloitti keikkansa joskus puolen yön jälkeen, ja siis voi jestas et oli taas niin loistava keikka! Tää keikka oli ihan normi, ei mitään akustista siis. Se on aina hienoo et Pekka vähän lämmittelee ensin akustisilla versioilla, ja sit toisena iltana lähtee ihan kunnolla. Tällä keikalla tuli kuultua mm. Totoa ja Patti Smithiä. Ja vähän muitakin ikivihreitä klassikkobiisejä. Viimeisen biisin (Bon Jovin Born to be my baby) aikana mentiin koko porukka tanssiin, oli kyllä niin hauskaa! Keikan jälkeen kiittelin Pekkaa ja otettiin kuva, vaikka mulla niitä kuvia riittääkin. Ainiin, myös Brother Firetriben Hannes oli paikalla, rummuissa tietty. Häntä oli kans niin kiva nähdä ja moikattiin ennen keikkaa.










Loppuilta menikin sitten karaokekopin puolella. Siellä ei ollu melkein ketään, joten lauloin Iltsun kaverin kaa mm. Deep Purplea, Guns N’ Rosesia ja Bryan Adamsia. Iltsu toimi välillä taustalaulajana ja heilui, Hannakin kävi jossain kohtaa iltaa moikkaamassa ja leikkimässä meidän fania :D Jonkun muun laulaessa tanssijalkaa vipatti taas joten mulla ja Iltsulla oli ”herkkä” tanssihetki, en kestä. Tuli juteltua uusille ihmisille, ja posket tuli kipeeks nauramisesta. Jossain kohtaa Iltsu ja tän kaveri lähti, mut ite jäin hengaamaan Hannan kaa hetkeks paikan päälle. Pekkakin oli vielä siellä, ja kävin sanomassa heipat ennen kun itekkin lähin kotiin nukkumaan. Pekka oli niin ihana kun halattiin ja hän toivotti turvallista kotimatkaa ja sanoi et oli kiva nähdä taas. Mä niin arvostan tota ihmistä. <3


Kiitos Pekalle jälleen aivan unohtumattomista keikoista!
Kiitos kuuluu myös tietenkin hyvälle seuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti