rrock'n roll child

perjantai 7. syyskuuta 2018

Kaukajärven sadonkorjuujuhlat



Moi!
Kuulin tän viikon tiistaina että Kaukajärvellä vietettäisiin seuraavana päivänä sadonkorjuujuhlia, ja Pelle Miljoona olisi siellä pääesiintyjänä. Ehdin jo innostua tästä, kunnes huomasin et Pelle esiintyisi kolmelta, ja pääsisin vasta sillon pajalta. Mun rukouksiin kuitenkin vastattiin, sillä pajan ohjaaja oli suunnitellu vievänsä meidät sinne! Keskiviikosta tuli siis sittenkin hyvä päivä.
Lähdettiin keskiviikkona heti ruokailun jälkeen kohti Kaukajärveä. Tapahtuma oli alkanut jo kahdeltatoista, joten missattiin ainakin Mansesteri, mut se ei haitannu. Paikalla oli aika hyvin väkeä ja siellä oli mm. kahvio, poniratsastusta, pientuottajatori, huutokauppa jota veti Sami Hintsanen ja vaikka mitä. Kierrettiin ympäri aluetta, käytiin rapsuttamassa ponia ja katottiin kun ihmiset huusi tavaroita itselleen.





Muut pajalaiset lähti aikasemmin, mut sain jäädä paikan päälle kuunteleen Pelleä. Ennen tätä lavalla esiintyi LadyMafia, jonka räppi oli yllättävän hyvä, Nauhan ukulele-ryhmä ja Sakari Hukka. Sakari Hukka kuulosti todella tutulta, ja tajusin et hän oli vähän aikaa mukana X Factorissa. Ensin Sakari esiintyi tuon ukulele-ryhmän kaa, jonka jälkeen hän esiintyi yksin kitaran kaa. Oli todella hyvä keikka, toivottavasti Sakarilla on jatkossakin keikkoja jossain päin Tamperetta!







Kolmelta oli vihdoin kauan odotettu Pelle Miljoona. Hän esiintyi myös yksin kitaran kaa, joidenkin kappaleiden aikana hän soitti myös pilliä kitaran lisäksi. Kuulosti niin hienolta. Oli muutenkin siistiä nähä Pelleä pitkästä aikaa! Oli mahtavaa kuulla muun muassa Olen kaunis, Kuka sä oot, Moottoritie on kuuma.. Niin hienoja biisejä. <3 Keikan jälkeen otettiin Pellen kaa kuva ja kuten mun tapoihini kuuluu, niin kiitin keikasta.









Katoin vielä äsken tota ohjelmalappusta minkä sain tapahtumassa, ja tajusin vasta NYT vilkaista toiselle puolelle. Sille puolelle ois saanu antaa palautetta ja kun sen ois vieny infopisteelle, nii ois saanu Viking Linen tarjoaman etukupongin. Jospa sitä ens kerralla ois vähän viisaampi!


Kiitos sadonkorjuujuhlien esiintyjille ja myös järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti