rrock'n roll child

maanantai 10. syyskuuta 2018

Pete Parkkonen @ H5 Bar&Cellar

Moi!
Viikonloppuna tapahtui taas kaikkee kivaa. Ajattelin nyt kuitenkin kertoa perjantaista, julkaisen lauantaista postauksen vielä tällä viikolla.
Perjantaina siis suuntasin H5 Bar&Cellariin, sillä Pete Parkkosella oli siellä ilmaiskeikka. Porukat ihmetteli et missä sellainen on, ja varmaan moni muukin saattaa ihmetellä. Eli toi kyseinen paikka sijaitsee Tampereen Hämeenkadulla, heti Mäkkärin vieressä. Eli kannattaa suunnata sinne Stockmannin suuntaan. Toi paikka ei oo ollu kovin kauaa siinä, mut siellä on ehtiny esiintyä ainakin Happoradio. Paikka on k22, ja onkin hyvä ottaa henkkarit messiin sillä niitä voidaan kysyä. Tai ainakin multa kysyttiin. Tää nyt oli itseasiassa eka kerta kun menin tonne. Päälle katsottuna toi näyttää siltä et se ois vaan sellanen pieni istuskelupaikka, mut kun mennään rullaportaat alas niin siellä on aika tilava yökerho. Itse kyllä yllätyin kun menin ne portaat alas, en jotenkin yhtään osannu aavistaa millanen paikka se alakerta on. Olin paikan päällä yhentoista aikaan, ja jo siihen aikaan siellä alhaalla oli tosin hyvin väkeä ja musat oli kohdillaan.
Pete aloitti keikkansa kahentoista maissa, ja siellä alkoi aikamoinen kiljuminen, ainakin meidän naisten suunnalta. :D Peten lisäksi lavalla oli kosketinsoittimissa Niklas Korhonen ja rummuissa Brother Firetriben Hannes Pirilä, joka moikkas mua ennen keikkaa. Myös Ilari Hämäläinen kävi lavalla vikan biisin aikana soittamassa bassoo ja Pete itse soitti keikan aikana kitaraa samalla kun lauloi. Oli siis erittäin hyvä kokoonpano! Pete kumppaneineen esitti tietenkin Peten kappaleita, mm. Ei nyt, Kohta sataa, Kiitos, Mun, Myyty.. <3 Todella kova settilista ja tottakai kaikki lauloi Kohta sataa -biisin aikana ja jotkut pyysi Peteä ottamaan paidan pois.. No ei lähteny Peteltä paita. :D Oli ihan mieletön keikka!












Kiitos Petelle aivan erinomaisesta keikasta!
Täytyy käydä joskus kunnolla bailaamassa tossa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti