rrock'n roll child

keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

IskelmäKesä Tampere 2019


Moi!
Mun festarikesä starttasi yllättäen viime perjantaina. IskelmäKesä -niminen kahden päivän festari rantautui myös tänne Tampereelle ja koska sain rahaa niin päätin mennä perjantaipäivälle. Eniten odotin tietysti Raskasta Iskelmää (solisteinaan Antti Railio, Ville Tuomi ja JP Leppäluoto) joka oli illan pääesiintyjänä. Päätin kuitenkin tsekata myös päivän muutkin esiintyjät kun nyt kerta ensimmäistä kertaa noilla festareilla olin. Päivän aikana esiintyi myös legendaariset Matti ja Teppo ja Antti Ketonen. Matti ja Teppo oli jotenkin hauska nähdä livenä ja keikka oli ihan hyvä vaikken tunnistanu ku vaa muutaman kappaleen. Herrojen välispiikit oli oikeesti hauskoja ja mietin vaan keikan aikana et oispa noilla joku stand up -kiertuekkin olemassa. :D





Esiintyjien välissä oli rutkasti aikaa joten sillä välin lavalla esiintyi joku Tarmo kitaransa kanssa. Se oli ihan ok, ja oli kiva käydä vessassa ku siihen aikaan illasta vessat oli vielä yllättävän siistit ja vessoja muutenkin riitti joten siitä plussaa! Se oli myös hyvä tsydeemi että kun tölkin palautti niin siitä sai euron takas.
Seuraavaks sitten esiintyi Antti Ketonen ja en tienny häneltä oikein muuta kun sen biisin mikä on soinut useasti radiossa, Olisitpa sylissäni. Se tuli tietenkin kuultua ja yllätyin miten hyviä Ketosen muutkin biisit oli, kuultiin myös Neljänsuoran biisejä mistä ainakin pari oli tuttuja. Tästä keikasta jäi yllättävän hyvä fiilis.






Sitten vihdoista viimein, Raskasta Iskelmää! Tää olikin nyt itelle eka kerta ku pääsi kuulemaan iskelmää vähän raskaampina versioina livenä. Kokoonpano oli tuttu Raskasta Joulua -yhtyeestä ja myös laulajat oli tietenkin tuttuja, Ville Tuomen taisin nähdä ekaa kertaa. Biisit toimi niin hyvin raskaammin ja paremmin kuin levyllä, kannattaa muuten ehdottomasti kuunnella sitä albumia!
Tää keikka oli kyllä ehdottomasti illan paras ja nautin siitä niin paljon. Tuli kuultua paljon tuttuja iskelmäbiisejä, kuten Ajetaan tandemilla, Mombasa (tän aikana kylmät väreet), Vasten auringon siltaa, vikana biisinä toiminut Mä elän vieläkin.. Huh, ihan mielettömän kova keikka!
















Kiitos illan esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti