rrock'n roll child

sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Tullikamarin Tammerfest 2019 – torstai


Moi!
Mun festarit ei suinkaan loppunut tähän, nimittäin kävin myös Tammerfesteilla kavereiden kaa. Käytiin sekä torstaina että lauantaina Tullikamarilla kuuntelemassa hyvää livemusaa.
Torstaina Tullikamarilla esiintyi tamperelaiset Huora ja Medeia sekä lemiläinen Stam1na. Stam1naa olin oottanu eniten, en ollu pitkään aikaan nähny sitä bändiä livenä ja bändillä on yleensä joka keikalla todella loistava meno. Yllätyin miten paljon porukkaa paikan päällä oli. Huoralta olin kuunnellu pari biisiä ennen iltaa ja itseasiassa yllätyin miten kova keikka tää oli! Ehdottomasti näkemisen arvoinen bändi.






Olin jo asettunut Pakkahuoneelle eturiviin, kunnes kuulin Klubin suunnalta meteliä. Siellä esiintyi Medeia, en jotenkin tajunnut et sen bändin oli tarkoitus esiintyä siellä. Onneks väliovi oli auki niin pääsi kätsysti sisäkautta kuunteleen. Medeian keikka oli ihan okei, ja yleisö näytti hyvin viihtyvän. En tosin tiiä menisinkö kattomaan tätä jos tää esiintyisi yksinään jossain. Mut kyllä tää nyt sillain hyvin toimii tämmösissä tapahtumissa missä on useita esiintyjiä.






Sitten oli Stam1nan vuoro päättää ilta Pakkiksen lavalla. Pääsin eturiviin kun suurin osa oli vielä Klubilla. Kyllähän tää keikka oli jälleen todella mahtava, vaikka en tiennytkään kaikkia biisejä niin tykkäsin kyllä siitä et bändi antoi kaikkensa ja yleisö oli hyvin messissä. Uusia mutta myös vanhempiakin biisejä oli kiva kuulla. Hieno päätös illalle!











Kiitos illan esiintyjille, erityisesti Stam1nalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti