rrock'n roll child

tiistai 23. heinäkuuta 2019

Tullikamarin Tammerfest 2019 – lauantai


Hei!
Käytiin tosiaan myös lauantainakin Tullikamarilla kun tiedossa oli lisää hyvää livemusaa. Tapasin yhen kaverin jo iltapäivällä kun suunnitelmissa oli jäädä hetkeksi kyttäämään Beast In Blackin soundcheckin jälkeen josko bändin jäsenet ois tullu pihalle. Kaveri kuitenkin myöhästyi ja kerkesin kyllä ite saamaan kuvan bändin laulajan Yanniksen kanssa. Kun kaveri ilmestyi myöhemmin niin suunnattiin lähimpään kauppaan ostaan juotavaa ja sit mentiin istuskelemaan Koskenrantaan kun oli todella kaunis ilma. Sieltä sit mentiin takaisin Pakkahuoneen eteen oottamaan toista kaveria ja kun hän vihdoin ilmestyi niin mentiin Pakkahuoneen kautta Klubille ku siellä oli jo käynnissä Blind Channelin keikka. Onneks ehittiin kattomaan tätä vielä muutaman kappaleen verran, oli nimittäin pitkästä aikaa todella kiva nähä tätä bändiä ja keikka oli kyllä energinen ja erittäin hyvä!








Seuraavaksi Pakkahuoneen puolella esiintyi S-Tool jota oli myöskin kiva nähdä taas. Tälläkin keikalla oli ihan hyvä meininki ja oli kiva fiilistellä eturivissä.








Yks kaveri liittyi vielä seuraan ja lähdettiin taas Klubille. Siellä esiintyi Barbe-Q-Barbies, mut se ei ollu kellekkään meistä niin kovin tärkeä. Ihan meneviä biisejä ne soitti ja varsinkin yleisö oli ihan liekeissä.





Ei katteltu tota keikkaa kauaa, mentiin sit aika pian takas Pakkikselle. Illan päätti ihana Beast In Black! <3 Kyllä mä taas niin nautin tästä keikasta, ehdottomasti illan paras. Tuli moshailtua ja laulettua biisien mukana, eturivissä tietenkin. Crazy mad insanen aikana tuli tanssahdeltua. On tää kyllä joka kerta vaan niiin loistava!











Keikan jälkeen päätettin jäädä ootteleen jos bändin jäsenet ois vielä tullu moikkaamaan. Tulihan sieltä sit kaikki muut paitsi Yannis ja Mate. Oli ihanaa jutella ja ottaa kuvia! Käytiin parin kaverin kaa vielä siinä ulkona ja siellä sit tuli nähtyä Yannis, pääsi kaveritkin vihdoin kuvaan sen kanssa.

Oli mielettömän kiva ilta, kiitos esiintyjille ja seuralle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti