rrock'n roll child

lauantai 27. heinäkuuta 2019

Tammer Tömisee Metal Fest


Moro!
Tammerfestin torstain ja lauantain välissä ehdin käydä vielä Yo-talolla kun siellä oli sen niminen tapahtuma ku Tammer Tömisee Metal Fest, ja kun kuulin et Ember Falls on siellä pääesiintyjänä niin päätin et pakko mennä. Yks helsinkiläinen kaveri oli tullut viikonlopuksi Tampereelle jonka kanssa olin kuuntelemassa Ratinanniemen Tammerfestejä siinä porttien ulkopuolella, jonka jälkeen otettiin suunnaksi Yo-talo. Liput oli ovelta vain 11,50 € eli ei yhtään paha hinta sen illan esiintyjistä.
Illan avasi Diefall jonka olin nähnyt kerran aiemmin, joten tiesin et tuun nauttimaan bändin biiseistä. Ja hyviähän ne tietenkin oli! Tykkäsin tästä kyllä paljon, toivottavasti bändi saisi vielä enemmän suosiota ja lisää faneja.






Seuraavaksi lavalla esiintyi Palehørse, jonka nimi oli aiemmin Amendfoil. Amendfoilin oon vissiin joskus nähny, mut nyt tuli nähtyä tää bändi uudella nimellä.. Ja olihan se aika jees, vaikken oikein tiennykkää mitää biisejä. Yleisö kyllä tykkäsi!






Sitten vihdoin ihana Ember Falls! Tätä ei ollu tullu nähtyä hetkeen, pompattiin kaverin kanssa penkeiltä sinne eteen kun bändi ilmestyi lavalle ja aika moni muukin tuli sinne heiluun. Oli kyllä jälleen aivan huippu keikka! <3 Kuultiin paljon debyyttialbumin biisejä, mut myös pari uuttakin biisiä. Voi että ne uudet biisit kuulosti älyttömän upeilta. <3 En malta odottaa uutta sinkkua!
Tää oli ehdottomasi se illan paras keikka.













Kiitos illan esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti