rrock'n roll child

keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Sauna Open Air 2019 – päivä 2



Moi! Nyt olisi vuorossa viimeinen päivä, lauantai. Tältä päivältä olin oottanu monia esiintyjiä. Portit avattiin samoihin aikoihin kuin perjantaina ja olin taas hyvissä ajoin paikalla, sillä päivän eka bändi aloitti jo 13:15.
Ihana One Desire siis aloitti päivän ja keikkaa oli kiva fiilistellä eturivissä. Jo siihen aikaan oli ihan hyvin porukkaa ja bändillä oli jälleen todella loistava keikka. Keikalla kuultiin edelleen debyyttialbumin kappaleita, mutta bändi lupasi että uutta musiikkia tulee pian. Ei noissa albumin biiseissä mitään vikaa oo mut kyllä mä silti ootan millasta matskua bändiltä ilmestyy seuraavaks. <3








One Desiren jälkeen menin kaveria vastaan porteille ja kävin täyttämässä vesipulloa. Myös edellispäivänä ollut kaveri liittyi myöhemmin meidän seuraan. Käytiin kaverin kanssa hakemassa oluet ja mentiin lavan eteen seuraamaan Brother Firetriben keikkaa, mikä oli myös aivan ihana jälleen kerran. Joku Roope oli Empun korvaajana kun Empulla on kiireitä Nightwishin kanssa. Ihan hyvin Roopekin veti, ei huono ja oli kiva et bändi soitti Valerien. Pekalla oli kiva kesälook!








Tämän jälkeen käytiin hakemassa hodarit ja istuttiin parin kaverin seuraan hetkeks. Skindredin aikana istuskeltiin nurtsilla lisää olutta juoden ja jossain kohtaa käytiin taas vesipisteellä ja vessassakin tuli toki käytyä festareiden aikana. Pakko muuten antaa plussaa siitä et vessoja oli paljon ja et ne oli jopa lauantainakin yllättävän siistissä kunnossa.
Skindredin keikasta en siis oikein voi sanoa mitään ihmeellistä kun ei sitä kunnolla katottu. Mitä me nyt sinne baarin puolelle kuultiin niin se meni ihan hyvänä taustamusana.



Jone Nikula kävi juontamassa lavalla.

Sitten olikin Battle Beastin vuoro. Joka kerta vaan niin ihana ettei mitään rajaa. Uusia ja vanhoja biisejä, varsinkin Endless summer sopi niin hyvin siihen hetkeen. <3 Ai että. Ihan mahtava fiilis jäi tästä keikasta ja oli hienoa puida nyrkkiä eturivissä.











Seuraavaksi lavan valtasi Sonata Arctica josta varsinkin kaveri oli todella innoissaan. Ja missäs muualla oltaiskaa oltu ku eturivissä. Ihana keikka vaikken kaikkia biisejä tienny, mut oli silti kiva nauttia tästäkin keikasta. Tallulah oli taas jotain niin kaunista ku laulettiin mukana ja Fullmoonin aikana puitiin nyrkkiä. Mä en yhtään ihmettele et kaveri on näiden tosifani. <3








Haettiin keikan jälkeen taas olutta ja mentiin istuskeleen nurtsille. Ihanaa kun sai välillä lepuuttaa jalkoja. Siitäkin muuten plussaa et alueella sai tölkkipanttia ja alue ei täyttyny ainakaa paljoa tölkeistä. Istuttiin nurtsilla vaikka Europe ehtikin aloittaa mut lähdettiin vasta parin biisin jälkeen lavan eteen. Oi että tätä bändiä oli aivan ihanaa nähdä pitkästä aikaa. <3 Mieletön keikka, ei huhhuh. Last look at eden on mun tän hetken lemppari ja se oli niin mahtavaa kuulla livenä. Ja tietenkin loppuhuipennuksena The final countdown, jonka aikana sit meni tietenki kylmät väreet ja taisi siinä jotain mennä silmään… Mut oli onnellinen fiilis.









Illan ja samalla koko festarit päätti Whitesnake jota en ollu vielä koskaa nähny. Hyvää kannatti odottaa, tää keikka oli nimittäin jotain aivan mahtavaa, pelkkää rakkautta. <3 Hyvin tääkin bändi jaksoi vetää vaikka melko vanhoja ovatkin. Tuttuja hittejä ja biisejä myös uudelta albumilta, toimi niiiin hiton hyvin! Kyllä siinä tuli vähän moshailtua ja laulettua biisien mukana. En oo kyllä silti vieläkään osannu sisäistää sitä et oon todellakin nähny tän bändin livenä, tätä kun oli vaan oottanu niin paljon. Upea show! <3











Kun alue oli melkein tyhjä, bongattiin Brother Firetriben Pekka ja Jason. Niiden kanssa tuli nopeesti jotain rupateltua ja otettiin hauska selfie. Sit suunnattiin kaverin kaa virallisille jatkoille Roosteriin. Siellä esiintyi The Dimitri Keiski Band, mut ei kuitenkaan katottu tätä vaan mentiin istuskeleen takabaarin puolelle. Kävin kuitenkin nappaamassa kuvan bändistä ja sen yhen biisin perusteella oli ihan okei.




Oli kyllä hauskat jatkot, tuli naurettua paljon ja oltiin pilkkuun asti. Pitkän päivän jälkeen oli kyllä kiva päästä kotiin nukkumaan.


Kiitos myös lauantain esiintyjille! <3
Aivan ihana festariviikonloppu, ens vuonna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti