rrock'n roll child

perjantai 13. tammikuuta 2012

Friday 13

Se ois jo viimene koulupäivä tällä viikolla, jesjes! Perjantai 13..saa nähä mitä tulee tapahtumaan.. Päästään kahen jälkee viikonlopun viettoo :)
Oon ollu kasista asti koulussa,meillä oli ekana fysiikkaa. Saatii tuntikuulustelut takasin, yllätyin vähä et sain kolmosen.. se on siis se paras numero. Luulin et oisin saanu vaa jonku kakkosen tai jotai ku en oo mielestäni mitenkää erityisen hyvä tossa fysiikassa.
Tultii just PC-luokkaan,kohta pitäis alkaa webbisuunnittelu. Se on iha kiva aine,vaikka mulla on joskus vähä ongelmia mut kyllä ne siitä katoaa ku kaveri auttaa yleensä. Kaikki on taas facebookissa, eipä ollu uus asia :---D.

Ja sit ois yks juttu mikä sattui eilen...
Ope päästi meidät joskus ennen neljää, aattelin sit etten ehi siihe tasan bussii mut lähin kuitenki kävelee pysäkille. Kello oli jotai viis yli ku pääsin pysäkille,no bussi kerkes menee sit mut ei se sillee haitannu ku seuraavan bussin ois pitäny tulla puolelta. Mut ei se tullu. Kello oli jo varttia vaille ja alkoi menee vähä hermo tai jotai. Sit tuli mielee et seuraava bussi tulee tasalta. No,oottelin siinä sit vähä aikaa.. sit ku katoin kännykän kelloo nii se näytti et se on jo jotai viis yli  viis.... no,meni sitte hermot siinä nii lähin käveleen takas koululle... menin toiselle pysäkille ja menin sitte toisella bussilla keskustaa ja vaihoin siellä bussia.Olin kotona vasta kuudelta... ehin onneks syömää ja tekee kaikkee muuta tärkeää. Katoin sit Idolssin kasilta ja sen jälkee tuli subilta Duudsonit tuli taloon. Oli aika hauska ohjelma :D Vois alkaa seuraamaan sitä.

Mut joo, nyt pitää alkaa tekeen noita webbisuunnittelu-tehtäviä.

1 kommentti:

  1. Duudsonit tuli taloon oli pieni pettymys, sillä odotin asteen verran enemmän, joten toivottavasti ensi kerralla paremmmin... :)

    VastaaPoista