rrock'n roll child

maanantai 23. tammikuuta 2012

Se on taas maanantai

Viikonloppu meni taas liian nopeesti.. ja taas paluu arkeen. Koulupäivä oli iha kiva.. meillä oli aamulla fykee mut en kerenny niille tunneille ku piti vähä hoitaa asioita. Kävin eka hammaslääkärillä, iskä heitti mut sen jälkee takas kouluu,kävin terkalla ja sit kävin viel opintotoimistossa. Niissä ei menny kovin kauaa.. ehdin onneks tietotekniikan tunneille, sitä oliki sit kympistä neljää et iha kiva.. Me puhuttii kokonaiset kuus tuntii vaan jostain ergonomiasta.. no mut ei siinä mitää,saatii seikkailla netissä sillä aikaa ku ope selitti siitä jotai. Nii ja antoi se meille vaa yhe tuntitehtävän,sellasen parityön. Mun ja kaverin piti tehä jostain äänimaailmasta Power Point-työ,siitä löyty kyllä aika vähä tietoo netistä mut kyl me siihe työhön sentää jotai saatii.
Niin ja ope antoi meille vielä jonkun etätehtävän:

- Tutki kotona oman työpisteesi ergonomiset ominaisuudet. Mitkä ovat hyvin, mitä pitää säätää? Onko kalusteissa tai laitteissa sellaisia, joita ei saa säädettyä? Kirjoita lyhyt raportti.

- Tee ergonominen ohjeistus äidille / isälle / kaverille tämän fyysisten mittojen perusteella.


Joo.. en sit millää jaksais tehä mitää etätehtäviä.. mut onhan toi kuitenki ny melko helppo tehtävä et kyllä mä nyt ton teen jossai vaihees.


Ja heei, SALKKARIT PALAA TÄNÄÄ JOULUTAUOLTA ! Jesjes! Pääsee taas niitäki kattomaa.

Salkkareiden sivuille on tullu jo tän viikon juonipaljastukset. Aika mielenkiintoisia juonikuvioita tulossa :)
Ja pitää tottakai kattoo Glee,se tulee kaheksalta subilta. Tuntuu etten oo kattonu sitä ohjelmaa varmaa vuotee vaikka katoin sen just viime maanantaina. :D


Mut joo, ei mulla täs oikee muuta asiaa ollu.


Marsuni lähettää terkkuja :)



2 kommenttia: