rrock'n roll child

tiistai 31. tammikuuta 2012

Heipparallaa

Empä oo tänne taas parii päivää kirjotellu ku ei oo oikee ehtiny eikä oo tullu muutenkaa mitää kirjottamisen aihetta mielee.
Mut jos mä vaikka kertoisin taas et mtä oon tehny lähiaikoina. Lauantaista en kerro mitää ku tossa edellisessä merkinnässä on jo vähä juttua siitä.


Sunnuntai

Heräsin kympiltä Muumien takia. Söin niide jälkee aamupalaa,pesin hampaat,puin jne.
Lueskelin vähäse terveystiedon kokeisii ja sit luin yhtä hyvää kirjaa,sellasta ku Sininen kuu. Vieraat tuli joskus kolmelta, ku me juhlittii viel mun synttäreitä. Sain mummilta ruusuja,kortin,rahaa,suklaalevyn ja Scream 4-blurayn. Meidän pitää ostaa bluray-soitin et voin kattoo sen leffan.
Mummu,pappa ja serkku tuli vähä myöhemmi. Sain mummulta ja papalta rahaaa : ) Ja kortin tottakai.
Vieraat lähti siinä sitte joskus viiden aikaa.. lähin sitte vielä Janskulle, ku lupasin auttaa sitä blogin tekemisessä.. se ei itte osannu :D. Mut iha hieno sen blogista tuli.

http://www.kieroutunuthullu.blogspot.com  <-- Siinä on siis Janskun blogi,liittykää toki lukijaks ! Täytyy sitä nyt vähä mainostaa et kaverin blogi sais ees vähä lukijoita ;).




Kuunneltii vähä Recklessejä Janskulla ;)




Maanantai

No eilen oli sillee iha okei päivä, ei tapahtunu mitää ihmeellistä. Koulua oli 8-16.. mut päästiin onneks puol tuntii aikasemmi. Mulla oli koulussa vähä yksinäinen olo ku kaveri ei ollu paikalla. En ees tiiä missä se oli.
Mut kyl mä onneks selvisin koulupäivästä. Meillä oli pari ekaa tuntia fysiikkaa,josta en siis älyä yhtää mitää.. ja koe on viimesellä viikolla, en tuu pääsemään läpi siitä,tiiän sen.
Fysiikan jälkee oli kuus tuntii tietotekniikkaa, oli iha jees tunnit. Datailtiin vaa netissä ja tehtii samalla jotai tehtäviä.
Ku tulin koulusta kotii nii söin ruokaa ja taisin mennä sen jälkee koneelle.. ja luin myös viel vähäse terveystietoo. Niin ja kattelin Salkkarit,tietty .--D.


Tiistai

Tää päivä oli kans iha okei. Kaveri oli onneks koulussa, ettei ainakaa tarvinnu olla iha yksi.
Koulua oli kaheksasta kahteen, ei ollu kovin paha päivä.
Oli pari tuntia terveystietoo, meillä oli siitä koe.. ja se meni iha hyvi. Sain tietää myöhemmi tuloksen... ja sain... kakkosen ! Onneks pääsin läpi :).
Terveystiedon jälkee oliki sitte pari tuntia liikkaa. Me pelattii vähä aikaa norsupalloo ja menin sen jälkee kaverin kaa pelaamaa pöytätennistä... meillä oli pöytätennistä pelatessa aika randomjutut :--D Toivottavasti kukaa ei kuullu niitä :D.
Mentiin sitte liikkatuntien jälkee syömää eväät. Meillä oli taas vähä jotai iha randomjuttuja :D
Meillä oliki sitte vielä pari tuntia matikkaa,ne tunnit meni aika nopeesti mut ei se mitää. Ope antoi mulle vähä eri tehtäviä ku muille.. ku mulla on vähä ongelmia matikan kanssa, oon varmaa puhunukki siitä jossai aiemmassa merkinnässä.  Päästiin sitte siinä ennen kahta,no en ehtiny taaskaa tasan bussii nii menin hetkeks koneelle lukeen jotai randomien blogeja iha huvin vuoks.
Oon tässä vaa taas dataillu koulun jälkee.. aattelin lukee taas jossai vaiheessa Sinistä kuuta.  Ja sit katon taas illalla Salkkarit niiku aina :).


Kuvailin tänää taas vähäse..tein taas kollaasin ku en jaksa laittaa noita kuvia aina eriksee.Ja onhan kollaasit iha hienoja. :)

Huomenna on kiva päivä ku koulua on vaa kaheksasta kahteentoista! Ehdin sit ainaki tekeen etätehtävää ku saatii semmone eile.

Mut joo, ei mulla varmaa muuta ihmeellistä ollu :).

3 kommenttia:

  1. Nyt tekee hurjasti suklaata mieli, kun näin tuon Fazerin suklaalevyn! Keittiöön siis... ;>

    VastaaPoista
  2. kiva blogi sinul:D
    käy kurkkaa mun ja liity toki lukijjaks http://someonelikeu-ssanni.blogspot.com/

    VastaaPoista