rrock'n roll child

maanantai 16. tammikuuta 2012

Jotain

Koulussa taas.. viikonloppu meni liian nopeesti ;<  Mut oli se kuitenki iha jeees. Oltiin siskon ja marsun kaa kolmisin kotona,porukat oli taas leirintäalueella. Sisko meni perjantai-iltana kaverilleen yöks nii jäin sit marsun kaa kaksin kotii : ). Kattelin The Voice of Finlandin,koska Michael Monroe<3.  Datasin vielä sen jälkee ja menin jossai vaihees nukkuu.
Heräsin lauantaiaamuna siihe et kännykkä herätti :D. Olin laittanu sen kympiks herättää et ehin kattoon Muumit. Muumit on oikeesti ihania :'). Söin niide jälkee aamupalaa.. ja menin koneelle. Sisko tuli jossai vaihees kotiii kaverinsa kaa ku ne halusi kattoo meillä Super Hero Movien :--D.
Mentiin sit myöhemmi Prisman Heseen syömää.. tilasin ittelleni vaa ranskikset ja juotavaa mut ei se myyjä sit tuonu sitä juomista. Kävin syömisen jälkee kaupan puolella ostamassa illaks suklaata.
Katottii siskon kaa Yksin Kotona 4 joskus ennen kuutta,oon nähny sen monta kertaa.. emmä siihe ikinä kyllästy :D.
Ja sit katoin puol kasin aikaa Putouksen, oli iha hyvä jakso. Hajosin Uskon ja Hienon esityksille. Hajosin varsinki siinä kohassa ku Hieno puhalsi siihe pilliin ja sit siitä lähti joku irti ja sit Aku soutaa siel taustalla.. ei hitto oikeesti :-----DD.
Siinä oli siis perjantaista ja lauantaista. Voisinhan mä kertoo vähä sunnuntaistaki.
Eli heräsin taas kympiltä koska Muumit. Katoin ne siskon kaa... sit siivosin marsun häkin,söin ja menin koneelle. Törmäsin yhteen kaveriin mesessä ja sovittii et nähtäis  ärrällä joskus yhen maissa.. lähin sit puol yhe aikaa kävelee sinne päi ja latasin bussikortin. Kaveri tuli sit siinä jossai vaihees ja mentii Prismaa ku kaveri halus ostaa ittellee jotai. Käytii sen jälkee viel siinä ärrällä.. sit mentii meille,juteltii vaa jotai siinä ja datailtii. Saatoin kaverin kapeen joskus ennen neljää. Lähti sieltä sit takas  Nokialle ja lähin itekki kotii ku en jaksanu jäädä kapee.
Ja sit juttelin samana päivänä vielä toisen kaverin kaa,mut tällä kertaa facebookissa :D. Sovittii et nähää jossai pihalla ennen viittä. Valokuvattii vaa pihalla ja sekoiltii jotai omaa.. hauskaa oli :). Tuli iha kivoja kuvia.
Voisin laittaa ne kuvat seuraavaan merkintään ku nyt ei pysty.. oon edelleen koulussa,ja päästään kolmelta.
Koulussa on joskus nii tylsää et ehtii tekemää aika pitkiä blogimerkintöjä :D. Tuliha tästä nyt melko pitkä merkintä. Mutta nyt lopetan.. meinasin eka et tästä tulis aika tylsä postaus ku ei oo kuvaa eikä mitää mut... voishan sitä laittaa tällasen videon:


Ei liity tähä aiheesee mitenkää mut mun on pakko sanoo et tää on oikeesti hyvä kappale.. en oo kuunnellu tätä piiitkää aikaa!

2 kommenttia: