rrock'n roll child

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hiihtolomasta

Tänää ois viimeinen lomapäivä.. ää en kyllä millää jaksais mennä taas huomenna kouluu ;< No mut pakko sinne on mentävä. Mut oli kuitenki mahtava loma! Sai nukkua niiin pitkään ku jaksoi, hengailin kavereiden kaa,olin mökillä... :) Loma ois saanu kestää ainaki kaks viikkoo!
Mut niin,oltiin tosiaan torstaista asti mökillä, ja tänää lähettii kotii. Oli iha kiva olla siellä pitkästä aikaa.. en ollu hirveesti koneella mikä oli aikamoinen yllätys :--D. Tuli oltua aika paljo ulkona,kattelin myös vähä telkkaa ja silllee.. Katoin torstaina Salkkarit (niiku aina), Duudsonit tuli taloon ja sit sellasen leffan ku Lake Placid 2, se ei ees ollu kauheen pelottava :D. Perjantaina tuli taas katottua Salkkarit ja The Voice of Finland,lauantaina kattelin jonkun ihmeen Nanny McPheen... oli iha ok leffa vaikken aluks tajunnu siitä mitää. Ja sitte illalla tuli katottua Putous Unicef -jakso ja Terra Nova :). Ja tänää tulee Idols.

Ja sitte vähä kuvia mökkireissulta:


nukuttiin tämmösessä huoneessa siskon kaa (huomatkaa ihana yöpaitani Kiroileva Siili (se ei ees näy selvästi) )

Pakkasin tämmöset tavara mukaan.. (mp3,Ari Koivunen - karaokebaareista hevilavoille -kirja,vihko,toinen kirja,Miss Mix,Suosikki,Demi, Harry Potter-vihko(en ees tiiä miks se tuli mukaa) ja sit itse tekemäni penaali.. pakkasin myös läppärin mut en jaksanu ottaa siitä kuvaa

... ja ne kaikki tavarat mahtu tähän ihanaan Reckless Love-kassiini :)

Tommonen kiva kynttilä :--)

Lumipallojaa

Sisko teki lumesta kaks nallee :3 Söpöä

Tuli otettua vähän maisemakuviakin








No joo, tuli aika kivasti kuvia :--D. 

Mulla ei oo kyllä mitään ideaa et mitä voisin vielä tehä tänää.. voisin toki tekstata jollekki kaverille :)

Tähän loppuun voisi laittaa vielä jotain hyviä biisejä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti