rrock'n roll child

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Weekend

On ollu kyllä kiva viikonloppu! Perjantaina ei tapahtunu mitää erikoista, olin vaa kotona,datasin ja kattelin telkkaa. Voice of Finlandissa oli aika hyvät esitykset! Mut harmittaa kyl vähä et se Toni Hiltunen tippu :c.
No mut ei voi mitää. Katoin Voice of Finlandin jälkee viel yhe leffan joka oli iha katottava. Menin joskus aika myöhää nukkuu.. no,onneks sain nukkua pitkää.
Lauantai (eli eilinen) oli toosi mahtava päivä! Olin melkee koko päivän Nokialla, ku kaverilla oli ne synttärijuhlat.Oli kyl kivaa =). Näin yhen kivan tyypin ekan kerran, vaikutti kyllä mukavalta :).
Pelattiin Aliasta,syötii herkkuja,laulettii SingStarii (sitä oli kiva laulaa pitkästä aikaa) ja sit katottii vähä aikaa yhtä leffaa ja sit kuunneltii musaaa 8). Lähettii vasta kaheksalta ajelee kohti Tamperetta. Olin kotona varmaa joskus puol ysin aikaa, Jansku tuli meille joskus tasan aikaa,katottii Terra Nova ja yks leffa, sekoiltii jotai omaa siinä ja sit se lähtiki jo kotii.


tommosia söin viikonlopun aikana;D

Jansku :)

Sain tommosen söpön tuliaisen kaverilta :3
Tänää en ookkaa tehny sillee oikee mitää erikoista. Tai no olin tossa n. tunti sit Janskun kaa ulkona kuvailemassa 8). Oltii jo varmaa kolmesta asti ulkona. Käytii yhellä rannalla kuvaamassa ja sit käppäiltii Koikkarissa päin. Nii ja oltii me täällä meilläki päin kuvaamassa.. saatii vähä lunta niskaa ku tuli sellane pieni lumipyry. Meni se onneks nopeesti ohi. Kuunneltii vähä musaa ja sain Janskun rakastumaan tähä biisii:

On tää kyllä mahtava biisi ! Vois kuunnella kohta ;).

No mut ei mulla tuu nyt mitää muuta kirjotettavaa mielee.. seuraava postaus tulee sitte.... joskus :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti