rrock'n roll child

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Keksiviikko





Eletään jo keskellä viikkoa... jes enää pari päivää koulua ja sitten taas viikonloppu ! =)
Ja haha,tossa kuvassa on aika söpö keksi .:----D Joo sisko osti keksiä kaupasta nii nappasin sit siitä paketista yhen.

Ja taas toisiin asioihin... kuuntelin tänä aamuna pitkästä aikaa yhen aika vanhan kappaleen Negativelta.
Planet of the Sun. Ihan mahtava biisi oikeesti. Tuli keikkamuistot mieleen ku ne on joka keikalla vetäny kyseisen kappaleen. Ja mulle tuli kyllä vähä ikävä Negativea, ku en oo pitkää aikaa nähny sitä :c
Tuli tässä kyllä vähä muitaki bändejä ikävä.. (esim. Reckless Lovea<3)


Taitaa tulla hyvä viikonloppu, koska lauantaina ois yhen nokialaisen kaverin synttärit ! Tulee varmaa iha hyvät juhlat :) Ostin kaverille just eilen synttärilahjan, mut en kyllä taida kertoo mikä se on jos se kaveri nyt sattuuki lukemaan tätä blogia.  Niin ja sit oon ehkä vielä Janskun kaa viikonloppuna, tekstaan sille varmaa juhlien jälkee ja kyselen vähä et jos se vois olla vielä. Ja sit oon ehkä toisen nokialaisen kaverin kanssa sunnuntaina,hmm.. tulossa on siis hyvin sosiaalinen viikonloppu ! :----) Mut ihan hyvä juttu se on, ei oo ainakaa kavereista pulaa :).


Olin tossa sunnuntaina Sinillä,katottii yks leffa,datailtii ja sillee :----) Sini tykkää One Directionista, se oli vähä askarrellu  kuten kuvasta huomaa :---D



Porukat toi yks päivä vähä kirjoja pois leirintäalueelta.. tossa on siis mun kirjoja joita oon joskus lukenu aika paljo... Mut noi on  edellee aika hyviä ! Voisin lukee noita taas joku päivä..
Tossa on siis Pirates of the Caribbean: Mustan Helmen Kirous,Risto Räppääjä ja Villi kone(älkää naurako,se on oikeesti hyvä :D), Sweet Walley High: Yhdessä ikuisesti, Lautaileva lihapulla (vitsikirja),sit on jotai High School Musical-kirjoja (joita en ehkä jaksa lukea uudestaa,pitäskö laittaa myyntiin?),Demin Megamokat ja Lotta Ystäväni (sain sen joskus synttärilahjaks nii en tiiä viittinkö luopuu siitä :---D).

Marsu oli vähä väsyny



Sain yks päivä Suosikista Michael Monroen julisteen ! On se aika komee ;)


 Ja marsulla oli vähä nälkä joo.. hihi,tuolla se nyt vaa juo ja mussuttaa heinää, aww on se niin söpönä .3.

Mut joo, eipä tässä taas muuta. Seuraava postaus tulossa ehkä viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti