rrock'n roll child

lauantai 29. syyskuuta 2012

280912

Eilen oli se kauan odotettu Sonata Arctica Levykauppa Äxässä JA Pakkahuoneella. Mentiin Janskun kaa ennen neljää sinne Äxälle oottelee.. Sit lyhyen odotuksen jälkee bändi alkoi jakaan nimmareita. Oli siellä kaupalla jonkin verran väkee.. Joku sai nimmarit Ihaa-pehmoleluunsa, aika söpöö :3
Mut niin, sain Sonatan laulajalta Tonylta halin ja sit sain koko bändiltä ne nimmarit. Pääsin bändin kaa myös yhteiskuvaan, oli mahtavaa!



Iskä heitti mut Pakkahuoneelle siinä seiskan jälkee.. Onneks siinä ovella ei ollu enää jonoo ku pääsin Pakkikselle.  Näytin lipun, heitin takin narikkaa, laukuntarkistus ja sitte lavan eteen oottelee.
Sturm Und Drang alotti siinä joskus kasin aikoihin. Olin sillä hetkellä niiin onnellinen, ku näin Sturmikset ekaa kertaa livenä! Ne veti mahtavan setin. Ne soitti omien biisien lisäksi myös Bon Jovin Born To Be My Babyn! Sit ne soitti jonkun muunki bändin kappaleen mut mulla ei ollu mitää tietoo mikä sen esittäjän tai kappaleen nimi oli.  Jos joku keikalla olioista tietää sen kappaleen, nii vois kertoo mikä se on. :D







Sturmikset  lopetti joskus ennen ysiä.. sitte tuli katottua vähä roudausta. Ja lopulta tuli illan pääesiintyjän Sonatan vuoro! Ne veti myös hyvän setin. Jotkut biisit oli semmosia mitä en ollu aiemmin kuullu, mut hyvältä kuitenki kuulosti.  Ne tais vetää melkein parin tunnin setin. Jalkapohjat tuli kyl vähä kipeeks mut se ei kauheesti haitannu.







Kiitos Sturm Und Drang ja Sonata Arctica!!! <3
ps. Ei liity aiheesee mut täs ois viel muutama kuva mitkä unohdin laittaa toho aiempaa merkintää:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti