rrock'n roll child

lauantai 15. syyskuuta 2012

Ei täs mitää erikoista..

....kattelen vaa pitkästä aikaa noita Kuorosota- videoita Youtubesta. Ihan mahtavia oikeesti!
Millonkohan se Kuorosota taas alkaa? Vai tuleekohan sitä enää ollenkaa? Mä vaa jotenki tykkään siitä ohjelmasta, aika monella kaudella on ollu hyviä kuoroja ja biisitki on ollu hyviä. Mut paras kausi oli mun mielestä sillo ku Olli Herman oli mukana! Niin ja sit se oli myös hyvä kausi missä Lordi oli :D.





En oo muute kirjottanu tänne mitää tän viikon aikana.. ei oo vaa tullu mitää mielee.
No mut viikko on menny kuitenki iha hyvin. Oltii luokan kaa maanantaina tutustumassa yhteen toiseen kouluun, jonka jälkee käytii viel kirkossa.. meinasin melkee nukahtaa siellä.
Tiistaina oliki sit aika normi koulupäivä.. keskiviikkona käytii tutustumassa taas johonki kouluu joka on täs aika lähellä. Et ei mun tarvinnu muuta ku vaa kävellä sieltä kotii sit ku päästii.
Eilen ja torstaina oliki sitte taas työharjottelua. Hyllytin siellä vaa ja sit eilen sain muuta tehtävää; piti kattoo kaikista juomapulloista - ja tölkeistä et se etiketti näkyy kunnolla asiakkaille. Oli ainaki iha helppo homma. Mut kyllä se hyllyttäminen on kans helppoo, ei tarvi muuta ku avata paketit ja laittaa ne tavarat hyllyy. Mut joo.. ei mulle nyt tuu muuta kirjotettavaa mieleen. Lähetää kohta siskon kaa käymää kaupassa, ja käydää ehkä Hesessäki. Aattelin siis vaa ottaa tän viikonlopun aika rennosti, ei vaa jaksa tehdä mitään sen erikoista.
Tänään tulee muutes MIB - Miehet mustissa klo 21 tv viideltä! Se on pakko kattoo, vaikuttaa mainoksen perusteella aika hyvältä. Mut jos mä nyt lopetan tähän tän postauksen. Moikka!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti