rrock'n roll child

lauantai 22. syyskuuta 2012

Heeeips!

Kävin tänää mummin kaa pitkästä aikaa tuolla Ideaparkissa. Oli iha kiva kuluttaa aikaa siellä :).
Käytii melkee kaikissa mahdollisissa vaatekaupoissa, mut ei oikee löytyny mitää sellasta vaatetta jota oisin tarvinnu.
Käytiin myös ekaa kertaa Subwayssa! :D Söin semmosen kokojyvä-leivän jonka väliin tuli vähä kalkkunaa,juustoo,tomaattia ja suolakurkkua, ai että se oli hyvää! Sit kävin Swamp Musicissa, mummi jäi oottelee siihe ulkopuolelle ku sitä ei oikee kiinnosta semmoset kaupat :D.
Siel Swamp Musicissa oli kaikkee ihanaa, ois tehny mieli ostaa ne kaikki leffat,levyt ja bändipaidat sieltä! Mut en ostanu sieltä mitää. Käytii viel viimeseks jossain kahviossa syömässä jätskit.
Päätettii sit lähtee ku ei muuta keksitty. Ei vaa ehitty siihe bussii, jolla meidän piti mennä. Seuraava tuliki 45 minuutin kuluttua. Odoteltii vaa siinä pysäkillä ku ei jaksettu mennä takas Ideaparkkii.
Otin myös jonki verran kuvia ku oli tylsää.


oli siel Ideaparkissaki pakko kuvata :D





Ideaparkin jälkee käytii viel kaupas ku mummi osti viel jotai ruokaa, ja sit oli pakko ostaa vähä karkkia.
Ja nyt oon ollu vaa kotona, annoin joku tunti sit marsulle ruokaa, sit söin itekki. Nyt mä vaa datailen täs :). Kasilta tulee taas Talent Suomi, se on pakko kattoo ku ne esitykset voi olla mielenkiintoisia.
Et ei mulla nyt muuta ihmeellistä tässä ookkaa.. Mun seuraavasta viikonlopusta tulee muutes aika mahtava; perjantaina meen Janskun kaa Levykauppa Äxxään kattoo Sonata Arctican nimmarikeikkaa! Ja sit myöhemmin samana päivänä Sonatalla ois se kunnon keikka tuolla Pakkahuoneella, en sit millää jaksais oottaa! Ja sit lauantaina oon Janskun,Linnean ja Linnean poikaystävän kaa :-D. Mut niin, ei täs nyt muuta sitte, moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti