rrock'n roll child

torstai 27. syyskuuta 2012

:)

Moi taas! Tuntuu etten ois kauheesti kirjotellu tänne vähää aikaa.. joten heitän tänne nyt jonkinlaisen postauken. Tää viikko on ollu kyl tähän mennessä mahtava, meillä oli vaan maanantai ja tiistai koulua. Eilen oliki etäpäivä ku opettajalla oli koulutus. Saatiin muutama äikän tehtävä mut tein ne jo tiistai-iltana ku aattelin et eile ois ollu sit enemmä aikaa ottaa rennosti :D. Saatiin myös semmone tehtävä et pitää liikkua jossain 45 minuuttia. Tein eilen lenkin yhteen läheiseen puistoon, onneks oli iha hyvä ilma. Siellä sitte kävelin sen 45 minuuttia. Sen jälkee katoin Nälkäpeli -leffan jonka sain siskolta sunnuntaina. Näin sen leffan siis eile vasta ekan kerran, oli aika hyvä! :) Tuli myös käytyä taas kirjastoautolla, lainasin yhen kirjan ja sit Dingon levyn.

Tänää olin taas tetissä ja huomenna uudestaa. Huomisesta tulee mahtava päivä, koska sillo meen Janskun kaa sinne Levykauppa Äxälle kattoo Sonata Arcticaa! Ja sitte illemmalla on se Sonatan kunnon keikka, ja mulle selvisi just tiistaina et Sonatan lämppärinä on Sturm Und Drang! <3 Apua en oikeesti malta oottaa! Ostan sen Sturmiksen uuden albumin Graduation Dayn lauantaina ku meen sillo kaupunkii.

No mut eipä mulla nyt muuta, tuli nyt tämmöne lyhyt postaus ku ei keksi muuta kerrottavaa. Laitan viel kuvia tähä et mitä oon kuvaillu viime aikoina.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti