rrock'n roll child

lauantai 8. syyskuuta 2012

Särkän päättäjäiset '12

Hmh, mun piti kirjottaa vasta huomenna tai ens viikolla tänne siitä tän päivän keikasta, mut luulen etten taidakkaa ehtiä kirjottaa siitä huomenna. Enkä jaksa siirtää tätä postausta ens viikolle :D.
Eli siis, tänää oli Särkässä kesän päättäjäiskonsertti. Olin siellä Hannan ja yhden Hannan kaverin kaa.
Eka bändi (Jupiter) alotti siinä joskus puol kolmen aikaa. Veti ihan hyvän setin, vaikken ookkaa kauheesti kuunnellu yhtyettä. Tehtii joka bändin kohalla sillee, et mentii eka lavan etee napsii kuvat ja sit häivyttii johonki. Käytii me aika monta kertaa siinä tupakkapaikalla ku Hannan oli iha pakko polttaa siinä :D. Ampparit kiusas meitä aina ku mentii siihe.
Rivers of Mars oli toinen esiintyjä, en ollu kuullu niiltä yhtäkää kappaletta mut kyllä ne biisit iha hyviä oli. Sen jälkee oli Jessica Wolffin vuoro esiintyä, Hanna luuli sitä ulkomaalaseks.
Oon tolta Jessicalta kuullu ehkä yhen kappaleen ja se muute veti sen siellä, kuulosti livenä aika hyvältä. Jessican jälkee esiintyi Kilpi. Oon siltäki yhtyeeltä kuullu vaan yhen biisin, Sielut iskee tulta.
Tais olla niiden viimene kappale ennen ku ne häippäs lavalta. Mut se on oikeesti mahtava kappale, kannattaa kuunnella jos ei oo kuullu sitä!
Viikate oli viimeinen esiintyjä. Siltä oon kuullu kaks kappaletta, mut en nyt muista niiden nimiä. En ehtiny kuuleen niitä kappaleita ku lähettii sieltä Särkästä jo kasin jälkee. Missattiin ne raketit ku ei siellä kylmässä jaksanu seistä. Mut ei se mitää haitannu, mieluummi lähin lämpösee kotiin ku jäin sinne palelee.  Ei tuu nyt muuta kerrottavaa mieleen noista päättäjäisistä, nii voisin vaikka sit laittaa kuvia tähän.

Antti! (Jupiter)

Jupiter

Rivers of Mars


Jessica Wolff


Kilpi-yhtyeestä

Kilpi

Hehe, siinä on Angry Birds :-D

kuvailin maisemia Näsinneulassa



Viikate


Noin. Jatkan viel tätä dataamista ja sit jossai vaihees vois mennä nukkuu. Et ei mulla nyt sit muuta, huomenna Ikeaan ja sit koitan keksiä jotai muutaki tekemistä huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti